ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка на Закарпатті

    26 квітня 2024 п'ятниця
    39 переглядів
    Кримінальна хроніка на Закарпатті

    Як повідомили корреспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВС Закарпатської області, в нашому краї міліціонери продовжуть вилучати зброю у населення, на дорогах області спокійно їздять китайці та іранці, сталося декілька ДТП та несчастних випадків...



    У ВСЯКОГО СВОЯ ДОЛЯ...
    Відразу два нещасні випадки, що забрали людські життя, трапилося на Тячівщині. В селі Кричево місцевий мешканець зривав у своєму саду горіхи й упав з дерева. Травмованого доставили в реанімацію,за його життя боролись лікарі, проте невдовзі пацієнт помер, так і не прийшовши до свiдомостi.
    Інша трагедія сталася в урочищi села Калини. 60-річний місцевий мешканець залишив на схилі свій вантажний автомобіль “ЗІЛ”. Зненацька вантажівка зрушила з місця й стала котитися донизу. Намагаючись зупинити машину, водій пiдслизнувся й потрапив пiд заднi колеса. Смерть нещасного була миттєвою й невдовзі бездиханне тіло водія виявили люди.

    ДЕ КИТАЙ, А ДЕ УЖГОРОД...
    Спiвробiтники міліції спiльно з прикордонниками пiд час проведення операцiї "Iноземець" в Ужгородi бiля залiзничного вокзалу затримали двох нелегальних мiгрантiв, жителів далекого Китаю. Обидва чоловiки не мали документiв на право перебування в Українi, тож їх було передано в Чопський прикоронний загiн.
    Того ж дня в селі Глибоке Ужгородського району на вулицi правоохоронці затримали автомобіль “БМВ” на словацьких номерах пiд керуванням 37-річного жителя села Ратiвцi. В салонi іномарки перебувало двоє нелегальних мiгрантiв із Iраку. Як і в попередньому випадку, нелегалів передали прикордонникам.

    ЩЕ ОДИН “ГУМОВИЙ” ПІСТОЛЕТ ВИЛУЧИЛА МІЛІЦІЯ
    Останнім часом почастішали випадки незаконного застосування або втрати спецзасобів, що стріляють гумовими кулями. Нагадаємо, що володіти такою зброєю мають право виключно правоохоронці, особи, котрі беруть участь в кримінальному судочинстві й члени їхніх сімей, а також журналісти. Однак на практиці з такими “стволами” нерідко попадаються сумнівні особи, котрі не мають відношення до жодної з перелічених категорій. Скажімо, нещодавно серед ночі спiвробiтники патрульної служби біля одного з барів Мукачева затримали за скоєння адмiнiстративного правопорушення 28-річного жителя Волинської області, в якого було вилучено пістолет для вiдстрiлу гумових куль марки “Зоракі” 9-го калібру, споряджений 11-ма патронами. Документiв на володіння зброєю чоловік не мав, тож тепер правоохоронці з”ясовують, звідкіля в нього пістолет.

    СІМЕЙНА СВАРКА ЛЕДЬ НЕ ЗАКІНЧИЛАСЯ ТРАГЕДІЄЮ
    У Мукачівський райвідділ міліції надiйшло повiдомлення з Чинадiївської лiкарнi про те, що до них за меддопомогою з дiагнозом: проникаюча рана черевної порожнини звернувся молодий хлопець. Пацієнт, до слова, перебував у станi алкогольного сп`янiння. Як з”ясували міліціонери, цей 18-річний житель Чинадiйова, перебуваючи вдома у нетверезому стані, з метою самогубства нанiс собi тілесні ушкодження кухонним ножем. Причина суїциду-- сварка з рiдними

    СІК ВИПИЛИ, ПЕЧИВО З’ЇЛИ...
    Мешканка села В.Визниця Мукачівського району орендує приміщення їдальні сільської школи. І от жінка повідомила в міліцію, що вночі до їдальнi залізли через незачинене вікно невiдомі особи й викрали соки, печиво та олiю. Сума незначна, та все ж крадіжка. Міліціонери за підозрою в її скоєнні затримали 4-х учнів цієї школи віком 11-14 років, серед яких була й 11-річна дівчина. З”ясувалося, що печиво й сік юні злодії вже з”їли, а от олію правоохоронці встигли вилучити...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору