ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті на кордоні в автомобілі угорця знайшли партію контрабандних сигарет

    26 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів

    18507.jpgЯк повідомив кореспонденту UA-Reporter.com прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк, вчора (23 січня) близько 20.00 в міжнародному пункті пропуску «Солотвино» на українсько-румунському кордоні під час прикордонно-митного контролю прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів та інспектором митної служби у 42-річного громадянина Угорщини при виїзді з України на вантажному фургоні марки «Сітроен» під час здійснення огляду його особистих речей та транспортного засобу були виявлені не пред’явлені до митного контролю та не заявлені при усному опитуванні сигарети:


    «MARLBORO» вітчизняного виробництва, з фільтром і акцизною маркою України у твердій упаковці у кількості 10 пачок, на суму - 80,00 грн.
    «NEXT» вітчизняного виробництва, з фільтром і акцизною маркою України у твердій упаковці у кількості 30 пачок, на суму - 150,00 грн.
    «ПРИЛУКИ ОСОБЛИВІ» вітчизняного виробництва, з фільтром і акцизною маркою України у твердій упаковці у кількості 19 пачок, на суму - 90,25 грн.
    «BOND STREET» вітчизняного виробництва, з фільтром і акцизною маркою України у твердій упаковці у кількості 51 пачок, на суму - 280,50 грн.
    «LD AMBER» вітчизняного виробництва, з фільтром і акцизною маркою України у твердій упаковці у кількості 70 пачок, на суму - 364,00 грн.


    Приховані сигарети знаходилися у технологічних порожнинах бокових стінок багажного відсіку, закритих декоративними кришками та у спеціально вирізаному отворі посередині підлоги вантажного відсіку, який був прикритий пластмасовою кришкою.
    Доступ до прихованих сигарет став можливий після демонтажу декоративних та пластмасової кришок.
    У зв’язку з тим, що громадянин Угорщини контрабандний товар намагалася незаконно вивезти використовуючи конструктивні особливості свого автомобіля – вантажний фургон марки «Сітроен» було вилучено разом із цигарками.
    Затриманий легковий автомобіль, 2005 року випуску, був оцінений на суму – 52 тис. 800 грн.
    Загальна вартість затриманої контрабанди становила – майже 54 тис. грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору