ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті випускники шкіл відвідали Перечинський лісохімкомбінат

    26 квітня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Випускники шкіл відвідали з екскурсією ВАТ "Перечинський лісохімкомбінат"

    Як повідомила кореспонденту UA-Reporter.com заступник директора Перечинського районного центру зайнятості (Закарпатська область) Неля Ліман, 18 лютого відбулася професіографічна екскурсія для випускників шкіл на ВАТ «Перечинський лісохімкомбінат».

    Метою заходу було формування мотивації молоді до свідомого вибору професії через знайомство з підприємствами Перечинщини.
    Організатори екскурсії прагнули ознайомити учнівську молодь зі своїм підприємством, продукцією, відомою далеко за межами нашої держави, основними професіями, що тут задіяні, дізнатися, які вимоги висуваються за кожною з них та почути про умови праці на виробництві.
    Цікавою і змістовною була розповідь начальника відділу кадрів Перечинського лісохімкомбінату Вікторії Білак, яка проводила цю екскурсію. ВАТ «Перечинський ЛХК» – підприємство з багаторічними традиціями, адже це найстаріше підприємство Перечинщини. Воно було побудоване ще у 1893 році австро-угорським акціонерним товариством «Бантлін». Зараз на підприємстві завершено інвестиційний проект, який дозволив повністю автоматизувати технологічний процес виробництва деревного вугілля та досягнути відповідності продукції європейським стандартам. Управління технологічними процесами виробництва повністю автоматизоване.
    Масштаби сучасного хімічного виробництва, нові лабораторні приміщення, підсобні служби та і сама територія комбінату викликали бурхливі емоції учнів.

    В Перечинском профессиональном лицее прошел День открытых дверей

    На Закарпатье устраивают профессиографические экскурсии для выпускников школ

    В Берегово состоялась ярмарка вакансий для учеников венгерских школ Закарпатья

    На Закарпатье Перечинский районный центр занятости провел День открытых дверей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору