ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатській радіостанції "Тиса FM" виповнилося п’ять років (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    «Malenka» річниця закарпатської радіостанції Тиса FM

    Радіостанції Тиса FM виповнилося п’ять років. Для більшості працівників Тиса - це більше ніж робота, для переважної більшості слухачів - це більше, ніж частота на приймачі.



    Нас всіх об’єднує любов до музики і музика ця за жанровою диференціацією є абсолютно різною, проте неодмінно - актуальною та якісною. Одночасно і найбільшим плюсом, і найсуттєвішим недоліком радіостанції Тиса FM є те, що вона державна. Саме цей факт унеможливлює її повноцінний розвиток та перехід на цілодобове мовлення, саме через це не існує бюджету на PR, іміджеві заходи та необхідне для роботи обладнання, до того ж і владу особливо не покритикуєш. Проте, головною перевагою, безперечно, є відносна свобода дій для ведучих та розв’язані руки у музичного редактора. Рейтинги та рекламні кошти для радіостанції Тиса FM не є життєво важливими, тому формат є вільним від комерційої музики.
    Однією з головних ідей і задач радіостанції було і є величезне бажання привити слухачу любов до хорошої музики та розбити стереотип про брак вартих уваги українських виконавців.
    Бажання та можливість винести свою діяльність за межі радіопростору співпало з п’ятиріччям Тиса FM. Власне, до цього і був приурочений виступ українсько-польського колективу ДагаДана в Кактусі. Вибір пав саме на це транскультурне тріо не випадково. По-перше, музика колективу цілком відповідає формату радіостанції, по-друге, зіграли особисті вподобання організаторів, а по-третє, ДагаДана як раз перебуває у турі в рамках презентації свого альбому «Malenka».
    Неймовірно щирі розмови музикантів з публікою та вражаючі вокалізи Дани Винницької, від яких на тілі з’являлися мурашки, розміром з карпатські гори, миттєво утворили в переповненому небайдужими Кактусі камерну та страшенно емоційну атмосферу. За невимушений конферанс та елемент шоу у колективі відповідальна полячка Дага Грегоровіч. Окрім виконання вокальних партій та гри на електронних дівайсах та семплерах Дага використовувала й інші звукові об’єкти. Увага глядачів була прикута до столика на сцені, на якому були викладені різноманітні дитячі іграшки, дудки, тріщалки та сопілки, часом Дага нагадувала продавця китайських пластмасових забавок. Загалом концерт залишив по собі неймовірно приємний післясмак та змусив кількох зачарованих глядачів буквально просльозитися, підкидаючи помаранчеві кульки під пісню-гімн „Дагадана”.
    По завершенні концерту гуляння продовжилися разом з угрупуванням Сhicarrones. Стовідсоткова музична еклектика, підбиті в пого очі, танці до сьомого поту та прихід міліціантів наприкінці вечірки і поставили крапку в святкуванні.
    Колектив радіостанції Тиса FM щиро вдячний своїм відданим радіослухачам. Ми обіцяємо залишатися найкращими та ставати професійнішими та натякаємо на початок гарної концертної традиції.


    DAgADAnA на вечеринке «TisaFM – 5 лет» from Janos Jenei on Vimeo.



    12_6.jpg
    13_6.jpg
    14_5.jpg
    15_2.jpg
    16_3.jpg
    17_1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ВІТАЮ!!!
    Абсолютно згоден з формулюванням найкращої радіостанції( тілько інколи Тудор вже дуже завертає). Всім ведучим привіт.
    ЗІ Не знаю чому, але Мирявчик поки що не ассоціюється в мене з Тисою ( лишився з КВНом)