ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Весняна негода в Закарпатті позбавила мешканців села Оноківці питної води

    26 квітня 2024 п'ятниця
    31 переглядів

    Через цьогорічні весняні зливи, дехто із мешканців закарпатського краю змушений рятувати свій минулорічний врожай та обходитись без води.


    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com співробітники Аварійно-рятувальної водолазної станції №2 м. Ужгорода, 20 травня за розпорядженням Ужгородської районної державної адміністрації їхні працівники виїжджали в с. Оноківці (Ужгородський район).

    Так, з 9 години ранку і до 6 вечора рятувальна група, у складі 5 осіб, викачувала мотопомпами «прибуту» воду, яка завдала чимало клопоту людям, з підвальних приміщень та колодязів більше 10 приватних будинків.

    «Накопичена» вода затоплювала двори та земельні ділянки, зокрема городи з насадженнями, що знаходяться біля хати. А «проникнувши» в підвальні приміщення, вона стала загрозою і для залишків минулорічного врожаю. До того ж, негода залишила людей без питної води: надмірна кількість опадів забруднила «живицю» колодязів, якими користується більша частина мешканців села.

    Завтра співробітники Аварійно-рятувальної водолазної станції №2 м. Ужгорода планують виїхати ще в один район області, який потерпає від наслідків негоди.

    В. Попович,
    Т. Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору