ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді все частіше виявляють незаконні пункти прийому металу

    26 квітня 2024 п'ятниця
    52 переглядів

    Незаконні операції з металобрухтом завжди в полі зору Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області.



    Зокрема, 28 серпня цього року дільничний інспектор ужгородської міліції лейтенант Михайло Годованець під час обходу своєї адміндільниці виявив на вул. Врабеля незаконний пункт прийому металобрухту. Собі його облаштував у власному дворі 31-річний непрацюючий ужгородець. Звідти вилучено міліціонерами 0,5 т металобрухту без документів.
    Наразі правопорушнику інкримінується ст. 213 ККУ «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом».
    Ще один пункт прийому виявили правоохоронці з Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області — дільничні інспектори — наступного дня на вул. І. Ваша. Організував його непрацюючий 47-річний ужгородець. З місця цієї знахідки правоохоронці вилучили вагу та метал.
    30 серпня співробітники патрульної служби ужгородських правоохоронців під час своєї служби на вул. Тельмана викрили незаконний пункт прийому металобрухту. Керував ним 35-річний непрацюючий ужгородець. На місце знахідки виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області, яка звідти вилучила вагу та 700 кг «металевого золота».
    А ще через декілька годин захисники закону знайшли на вул. Швабській наступний самовільний пункт прийому металобрухту. Він розташовувався на подвір’ї 33-річної мешканки Ужгорода. З незаконного пункту вилучено промислові ваги та 1500 кг металу.
    На час перевірки усі «любителі-накопичувачі» металу не мали жодних належних документів «на своє» добро.
    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Зараз майже пів Ужгорода зберає металолом. Але міліція не на всіх диться. Є дуже багато таких на яких вони закривають очі!...