ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ревнощі та алкоголь змусили ужгородця-Гриця «взяти до рук ніж»

    26 квітня 2024 п'ятниця
    42 переглядів
    В Ужгороді рівнивець порізав суперника

    На днях ввечері слідчо-оперативна група виїздила до ЦМКЛ Ужгорода. Річ у тім, що туди каретою швидкої медичної допомоги з квартири одного із будинків, що на просп. Свободи, було доставлено непрацюючого 38-річного ужгородця з діагнозом проникаюче ножове поранення черевної порожнини.

    Вжитими заходами правоохоронцям чергової частини Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області, спільно із співробітниками відділу карного розшуку, вдалося затримати 31-річного ужгородця, який зізнався у нанесені тілесних ушкоджень потерпілому.
    Речові докази — кухонний ніж та куртку з плямами крові — вилучено ужгородськими міліціонерами.
    А почалось усе із зустрічі двох друзів Гриця та Василя (імена вигадані — авт.) «під ужгородською сливою», що на просп. Свободи, де вони відкрили свій банкет із чарки доброї горілки. Обійшовши ще декілька барів міста, чоловіки попрямували додому Гриця. Там на них чекала смачна закуска і ціла пляшка горілки. Добряче випивши та попоївши, Василь вирішив «відпочити» у вітальні квартири на дивані разом із подругою господаря.
    Така ідея була невдалою. Приревнувавши свою «половинку», Гриць взяв ніж і пурнув ним лежачого товариша.
    Зробивши свою справу, зловмисник разом із подругою пішли гуляти нічним містом, залишивши пораненого чоловіка в квартирі на дивані.
    Здогадалася пара про потерпілого через декілька годин. Прийшовши додому, дівчина, за наказом Василя, котрий був раніше тричі судимий, викликала карету швидкої допомоги.
    Наразі поранений знаходиться на лікуванні в хірургічному відділенні ЦМКЛ Ужгорода. Зловмисник же перебуває в ІТТ та понесе відповідальність за статтею 122 ККУ «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження».
    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору