ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Непокора правоохоронцям коштувала ужгородцю 5 днів арешту

    26 квітня 2024 п'ятниця
    18 переглядів
    За непокору правоохоронцям ужгородеці попав за грати

    Як повідомила кореспондентам UA-Reporter.com начальник міського відділення Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Катерина Кийович, у ніч на 27 вересня наряд патрульної служби ужгородської міліції перебував на маршруті у Новому районі Ужгорода. Коли патрульні після опівночі проходили біля буд. 77, що по вул. Заньковецької, вони побачили двох молодиків, які прямували їм назустріч.

    Правоохоронці вирішили перевірити їх документи і заодно з’ясувати, що вони роблять на вулиці у таку пізню годину.
    Показавши студентські квитки, хлопці пояснили, що затрималися у своїх дівчат. У той час до працівників та студентів підбігає нетверезий чоловік. Лаючись «на чому світ стоїть» та розмахуючи руками, він став вимагати від правоохоронців, аби ті відпустили хлопців. Міліціонери спочатку спокійно попросили добродія заспокоїтися. Але слова правоохоронців обурила громадянина ще більше. Накинувшись на сержанта, він вдарив його по ліктю, вибивши з рук міліціонера мобільний телефон. Така поведінка зухвальця обурила міліціонерів, адже вони виконували свої обов’язки, і викликала відповідну реакцію з їхнього боку. Застосувавши проти порушника громадського порядку захід фізичного впливу — залом руки за спину, правоохоронці таки намагалися вгамувати його. Однак чоловік не заспокоївся ані тоді, коли на його руках клацнули кайданки, ані тоді, коли екіпаж патрульної служби доставили його до Міського управління міліції. Нецензурна лайка та погрози не вщухали і тут.
    Така неадекватна поведінка ужгородця стала зрозуміла, після висновків лікарів-наркологів, котрі тієї ж ночі освідчили його на предмет вживання алкогольних напоїв. Як з’ясувалося, ужгородець був добряче піддатим. Як пізніше стало відомо, він, як кажуть в народі, «не просихав три дні поспіль». У результаті, на ужгородця було складено протокол за ст. 185 КУ «Про адміністративні порушення», а це «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов’язків».
    Наступного дня справа за цим фактом була скерована до суду. Свідком по ній пройшов один із студентів, яких вночі для перевірки зупинив патруль. Затриманий на суді свою провину визнав повністю, про вчинене — жалкує. Тому рішення суді не було таким суворим — всього 5 діб арешту.
    Сподіваємося, що у майбутньому цей ужгородець при зустрічі з правоохоронцями вже не діятиме так нерозважливо.
    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору