ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

25 молодих сімей обласного центру Закарпаття напередодні Нового року одержали нові квартири

    25 апреля 2024 четверг
    21 переглядів

    Щасливі новосели Новий 2006 рік зустрічатимуть у власних домівках: 25-квартирний житловий будинок загальною площею 1700 квадратних метрів по вулиці Володимирській, 63 ”б” в Ужгороді зводився як молодіжний житловий кооператив за кошти обласного і міського бюджетів та за участі регіонального управління Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.Це не перший на Закарпатті житлово-молодіжний кооператив – в області реалізується Програма забезпечення молоді житлом на 2002 – 2012 роки. З часу її дії вже видано кредити 102 молодим сім’ям, причому двадцять отримали їх цьогоріч.

    Вирішення проблеми забезпечення житлом, особливо соціально незахищених верств населення та молодих сімей, – серед найактуальніших в діяльності обласної влади. Причому найгострішим квартирне питання є саме в Ужгороді – останніми роками багатоповерхівок будується занадто мало. Наступного року в рамках обласної програми забезпечення молоді житлом передбачено 8,7 мільйона гривень. Досягнуто домовленості з холдинговою компанією „Київськміськбуд”, яка береться збудувати в мікрорайоні „Боздош” в обласному центрі цілий житловий масив на 1100 квартир з усією необхідною інфраструктурою.

    К повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі Закарпатської облдержадміністрації, у 2006 році за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів передбачається пріоритетне фінансування низки цільових програм. Так, на забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас, планується спрямувати 961 тисячу гривень. Зокрема, мають завершити 50-квартирний житловий будинок в Ужгороді. За програмою „Власний дім” буде виділено 6,6 мільйона гривень на пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників.
    Новий рік "афганці" Перечина зустрічатимуть у нових квартирах?
    Напередодні Дня незалежності 58 ужгородців отримали ордери на квартири
    У закарпатській Сваляві замерзають мешканці військового містечка!
    Іван Мигалина: Закарпатська міліція будує, ремонтує, реконструює...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору