ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Азіати до Закарпаття не дійшли...

    02 июля 2024 вторник
    48 переглядів

    На Житомирщині працівники Коростенського райвідділу міліції затримали 12 нелегальних мігрантів. Іноземці їхали в двох автомобілях київського автотранспортного підприємства. Серед затриманих нелегалів – шість громадян Індії і шість громадян Пакистану, повідомили в Центрі громадських зв'язків УМВС України в Житомирській області.

    За інформацією ЦГЗ, житомирська міліція зараз задіяна в заходах УМВС України щодо встановлення каналу перевезення нелегальних мігрантів до України. За даними ЦГЗ, шлях нелегалів з Пакистану пролягає через Росію в Україну до її західного кордону. Нелегали пояснили, що збиралися перейти нелегально кордон і відправитися в країни Західної Європи.

    Цього року це перший випадок затримання нелегалів у Житомирській області, повідомляють вартові порядку. За їх даними, всі нелегальні мігранти, які подорожують по Україні, як правило, зупиняються в Києві, звідки потім переміщаються на Закарпаття, після чого перетинають український кордон. Житомирщина на цьому шляху є транзитною. Житомирські правоохоронні органи стверджують, посилаючись на свідчення затриманих, що переправлення одного нелегала коштує понад 10 тис. доларів. За українським законодавством, нелегальна міграція є порушенням правового статусу іноземців, і кожного з них чекає видворення за межі держави.
    На Закарпатті затримали сім’ю таджицьких нелегалів
    Закарпаття — територія Китаю?
    На Закарпатье словили 19 китайцев!
    27 молдавських нелегалів, затриманих на Закарпатті, депортували на батьківщину

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору