ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чергова авантюра О.Мороза не пройшла!

    04 июля 2024 четверг
    Аватар пользователя СПРАВЕДЛИВОСТЬ

    ВГО "Захист дітей війни" отримала офіційний лист Міністерства юстиції України з повідомленням про відмову у взятті до відома інформацію про зміну керівних органів нашої Всеукраїнської громадської організації, що приймалася так званою позачерговою конференцією організації 9 вересня минулого року.

    Для читачів поясню, що по ініціативі О.О.Мороза в минулому році була створена з членів СПУ кишенькова партія дітей війни, яка зразу ж склала " передвиборчий блок" з СПУ для забезпечення обрання О.О.Мороза Президентом України. Паралельно в приміщенні Політради СПУ поза спиною чинної Координаційної ради ВГО, яку беззмінно очолює з дня створення в 2003 році О.П.Баранівський, та всупереч чинному Статуту, був скликаний міжсобойчик друзів, який фальшиво оголосили позачерговою конференцією дітей війни, там маріонетки О.Мороза "зняли" О.П.Баранівського з голови громадської організації і "обрали" головою якогось безпринципного холуя. Отаким шахраюванням, яке цілком підходить під визначення політичного рейдерства, О.Мороз хотів знову повернутися до влади, досі не зрозумівши, що його час минув. Набравши на останніх президентських виборах 0,38 відсотка голосів виборців, що в три рази менше чисельного складу СПУ, колись не лише авторитетний, а й харизматичний лідер отримав повне відторгнення не лише виборців, а й членів своєї партії. Це повинно стати наукою для всіх політиків, бо народ правильно визначив, що брехнею світ пройдеш, але назад не вернешся.

    Це сьогодні варт нагадатиі ще одній обманщиці, Юлії Тимошенко, яка перед позачерговими парламентськими виборами обсипала дітей війни щедрими обіцянками по виконанню Закону, а прийшовши до керівництва Кабміном, зразу забула про це стражденне покоління. Діти війни змушені масово судитися з управліннями Пенсійного фонду, фактично з теперішньою владою, по відстоюванню своїх зневажених прав.

    Необхідність цієї статті в тому, що деякі газети, що не дуже святкують факти і правду постаралися посіяти дезінформацію щодо керівництва громадською організацією "Захист дітей війни". Всеукраїнська конференція дітей війни буде в статутний термін, це кінець цього року. Позачергова може проводитися, якщо це визначить чинна Координаційна рада, а не якийсь самозакоханий самозванець!

    Ростислав Чапюк, заступник Голови ВГО "Захист дітей війни"

    thumb_Lyst_min.jpg