ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дев’ять молдаван зловили на Закарпатті

    01 июля 2024 понедельник
    23 переглядів

    У понеділок прикордонники Чопського загону (Закарпатська область) перепинили 9 громадян Молдови,що мали намір, подолавши інженерні загородження, потрапити до сусідньої Словаччини.
    До речі, протягом минулої доби співробітники Державної прикордонної служби відмовили у пропуску через кордон 203 іноземцям та громадянам нашої країни.

    107 з них визнано потенційними нелегальними мігрантами за результатами співбесід та повернуто на батьківщину. Причому 75 з цієї кількості є громадянами Республіки Молдова.

    Фахівці ДПСУ констатують зростання потоку нелегалів з колишніх республік Радянського Союзу, де пальму першості вже протягом тривалого часу тримають молдавани. Нинішня позитивна динаміка нелегальної міграції пояснюється насамперед сезонними роботами в нашій країні та за кордоном. Про виправданість досить непопулярних запобіжних заходів, які вживає прикордонне відомство по відношенню до вихідців з країн – членів СНД, свідчать майже щоденні затримання цих осіб на західних кордонах, зауважують у прес-службі Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: На Ужгородщині попередили перетин українсько-словацького кордону восьми китайцями!
    Нелегальне проникнення в Україну громадянина Євросоюза
    На Закарпатті затримали 10 нелегалів із Пакистану
    Закарпаття підтверджує репутацію українського "відстійника" нелегальних мігрантів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору