ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Громадянин Словенії намагався перевезти через Чопську митницю майже 10 тонн винограду та 9 тонн ківі італійського походження

    02 июля 2024 вторник
    24 переглядів

    Згідно товаросупровідних документів, через Чопську митницю на територію України з Італії вантажівкою-рефрижератором „Вольво” ввозилося загалом 21055 кг винограду та ківі загальною вартістю майже 4 тисячі євро. Однак митники засумнівалися у правильності наданих до митного контролю документів і вирішили ретельніше перевірити транспортний засіб.

    Таким чином під час митно-прикордонного контролю у папці водія (громадянина Словенії) було виявлено ще один, завірений угорськими митниками, пакет документів на вантаж, згідно якого справжня загальна вартість винограду і ківі становить майже 6 тисяч євро.

    Вочевидь, у такий спосіб підприємці намагалися зекономити на сплаті належних відрахувань до державного бюджету України на ввезення продукції і подали до митного контролю документи, що містили неправдиві дані щодо вартості вантажу.

    Складено протокол про порушення митних правил. Фрукти вартістю майже 43 тисячі гривень та автомобіль-рефрижератор вартістю майже 270 тисяч гривень вилучено до винесення судом рішення у справі, повідомили в прес-службі Держмитслужби України.
    Закарпаття: На КПП "Ужгород" завершили будівництво нового терміналу
    Закарпатские таможни похожи на настоящие свалки машин
    КПП "Тиса": Молдаванин перевозив через кордон раритетний автомобіль "Мерседес Бенц" 1957 року випуску
    Митники заперечують інформацію про затримання великої партії наркотиків на угорсько-українському кордоні на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору