ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Из-за цыганских разборок Мукачево сегодня превратилось в "горячую точку" (ФОТО)

    20 апреля 2024 суббота
    46 переглядів
    Правоохранители стали посредниками недовольных цыган

    Сегодня, 8 апреля, в Мукачево в поселении цыган началось противостояние. Каждая из групп ромов, отстаивая свою позицию и своего лидера, устроили разборки между собой.


    На место происшествия выехало руководство Мукачевского городского отдела милиции, наряды патрульной службы, правоохранители в составе следственно -оперативной группы.

    В дежурную часть горотдела милиции на линию «102» поступило ряд сообщений о драках между жителями цыганского поселения в г.Мукачево. Как выяснили правоохранители, на бытовой почве между двумя цыганскими группировками возник конфликт. Возбужденные цыгане сразу схватились за палки и камни.

    Начальник горотдела Василий Швенда вместе с другими правоохранительными органами вышли на диалог с обеими протестующими сторонами.

    Сначала удалось успокоить возмущенных часть ромов, однако под вечер в админздание городского отдела милиции собралось около 150 цыган, пришли выразить свою позицию относительно нынешнего руководства их поселением. Обе стороны были услышаны. Правоохранителям удалось утихомирить людей.

    Вопросы, которые сегодня цыгане поднимают относительно своих прав отложено до мирных переговоров за «круглым столом» с участием руководства города.

    Как сообщил заместитель начальника Мукачевского горотдела милиции Владимир Кеменяш, сведения о данном просшествии внесены в единый учета заявлений и сообщений о совершенных уголовных правонарушениях и другие события. Сейчас мукачевские правоохранители ведут усиленное патрулирование цыганского поселения.

    Мукачевский ГО УМВД



    22.jpg
    33.jpg
    44.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Азефу.
    Всьо правильно. Додам ще і то, що сись Калман зберав а може і тепер зберать гроші у циган тіпа на "грєв" зони, торгує на тюрьми серйозно наркотов. На рахунок ментів скажу так, про "кришу" його незнаю, но з досвіду знаю, що точно йому великі чини помагають або прикривають, бо такі цигани як Калман сикливі, продажні, брехливі і пиздливі. Циганам нам білим віри не є ! Вони самі мають між собов розібратися, своїми традиціями і поняттями і того жирного циганського кота пустити на бограч.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Явно просматривается "рука Москвы". Как и во ВСЕМ происходящем в Украине.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    і чого пристали як банний лист до ..., чого хочуть ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, панове міліціянти, чому ви обєктивно не висвітлюєте що відбулося в циганськосму таборі. Життям табору керує кримінальний авторитет Лакатош Калман Калманович. Вказана особа заполонила наркотиками увесь табір, окрім цього всі цигани винні Калману гроші, так як він дає позики а потім нараховує проценти, та таким чином закабалив фактично всіх циган Мукачева. Сам Лакатош К. є стукачем заступника начальника Мукачівської міліції Мишанича В., який його кришує. Сам Лакатош К хвалится перед циганами, що міліція РОБИТЬ на нього і їсть у ньоьго з рук, каже що Мишаничу щомісяця заносить в кабінет від 500 до 800 долларів США. Запитання а де славетна СБУ, прокуратура, ВЛАСНА безпека УМВСУ на чолі з Работинським О.??? Чи це ни є фактом корупції з боку діючих правоохоронців. Окрім цього вночі Лакатош К. сховався в відділку міліції в кабінеті Мишанича В. від розгнфіваної циганської юрби, яка вже не може тербити його знущання. В машині Лакатоша К. на якій він приїхав сховатись в РВ були пістолети

    До речі Лакатош Калман стучить на своїх з дитинства, як сів перший раз у тюрьму. Також його ніхто не вибирав національним бароном. Цей придурок сам себе обрав, маючи гроші тай наркотичнозалежних циган. До речи дуже йому сприяєж в його діяльності Мишанич В., бо прикривае протиправну діяльність Лакатоша К. повязану із розповсюдженням наркотиків. А наркотики Лакатош вже розповсюджує не тільки серед циган, також серед місцевого "БІЛОГО" населення, яке вони цигани назівають "ГАДЖО". Запитайте у жителів вул. Писарева, Пряшівська, після 17 годин проблема жінці прийти з роботи додому, бо цигани пристають, грабують. Але Мишаницу на це начхати, бо Лакатош справно платить данину. ДЕ ВЛАСНА БЕЗПЕКА? Про звязок Мишанича з Лакатош К. знають вся працівники Мукачівської міліції. Мишанич В. так обнаглів, що навіть був гостем разом з дружиною у Лакатоша К. на свадьбі його сина в 2013 році. НЕ ГАНЬБА пане міліціянте? Совість де?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тадь ужеким казав: дайте циганам вашвили і сокири, вивезти їх за вариш а не пустити, доки ся не перебют. А пак той єден, што ся лишит, най си буде вайдов. Лим і з тим єнним треба ся дуже сокотити, бо они ги таргани ци слимаки-гермафродити годні из єнного цигана начати приводити на свід свої виводки.