ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

КПП "Тиса": Молдаванин перевозив через кордон раритетний автомобіль "Мерседес Бенц" 1957 року випуску

    30 июня 2024 воскресенье
    25 переглядів

    У закарпатському пункті пропуску "Тиса" прикордонники затримали раритетний автомобіль з перебитими номерами кузова. Громадянин Молдови був за кермом “Мерседеса”, який прямував через україно-угорський кордон із причепом. Причому в останньому перевозився рідкісний “Мерседес Бенц” 1957 року випуску.

    Виходячи з оцінки та аналізу ризиків, старший зміни прикордонних нарядів прийняв рішення про виведення цих автомобілів із загального потоку та проведення їхньої повної ідентифікації в боксі для поглибленого огляду. У результаті було виявлено, що в номері кузова, під капотом раритетного авто, 6 цифр не збігаються з даними, вказаними у технічному паспорті та в угоді купівлі-продажу.

    Для обґрунтування сумнівів щодо достовірності даних, зазначених у реєстраційних документах, виявлення ознак підроблення паперів або зміни номера кузова було викликано експертів. Однак останні не змогли зробити висновки, оскільки базу даних із зразками номерів кузовів було започатковано через 23 роки після “народження” авто – у 1980 році. Оскільки виявлена розбіжність – компетенція фіскальних органів, то для прийняття правового рішення прикордонники надіслали супровідний лист з матеріалами за даним фактом до Чопської митниці. Наступного дня митники вилучили цей транспортний засіб, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

    ***

    Всього за 11 місяців 2007 року Держприкордонслужбою було вилучено 1773 транспортних засоби. 360 з них мали підроблені документи, а решта – 1413 автомобілів використовувалися як засіб перевезення контрабанди.
    Митники заперечують інформацію про затримання великої партії наркотиків на угорсько-українському кордоні на Закарпатті
    Ужгородська митниця звинуватила ICTV у непрофесійності та необ’єктивності
    Закарпаття: У міжнародному потязі "Москва-Будапешт" виявили схованку з 4 іконами і хрестом
    На КПП "Тиса" затримали закарпатця, в машині якого знайшли пістолет і пневматичну рушницю чеського виробництва

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору