ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські бухгалтери опановують Інтернет

    29 июня 2024 суббота
    27 переглядів

    У Мукачівській міській бібліотеці відбулося чергове засідання громадської організації “Клубу бухгалтерів” в якому взяли участь і податківці Мукачівської ОДПІ.

    В.о. начальника відділу інформатизації процесів оподаткування Любов Бойко ознайомила присутніх з новим способом подання звітності в електронному вигляді, зокрема мережею Інтернет.

    Спеціаліст податкової детально розповіла про схему потоків звітних документів платників податків у процесі приймання на адресу податкового органу. Крім того, з метою визначення платників податків, які зацікавлені у впровадженні системи подачі звітності засобами Інтернет, присутнім було запропоновано заповнити відповідну анкету.

    За даними такого анкетування, яке проводиться до 20 серпня поточного року, буде розроблено план щодо підключення платників податків до подання податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних мережею Інтернет, повідомляє "Мукачево.net".

    З окремими роз’ясненнями та змінами в податковому законодавстві учасників засідання ознайомила начальник відділу зв’язків з громадськістю та масово-роз’яснювальної роботи Мукачівської ОДПІ Марія Кельман.
    Олександр Войтович: "Жінка як тіло"
    Закарпаття: Під судом — головний бухгалтер ТзОВ
    Український бухгалтер: важливість професії та можливості міжнародної сертифікації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору