ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті люди ріжуть один одного...

    29 июня 2024 суббота
    41 переглядів

    Ця історія на Закарпатті почалася з того, що під вечір до Виноградівської районної лікарні доставили 46-річного Михайла, мешканця села Чорнотисово. Лікарі встановили потерпілому діагноз—проникаюче ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням тонкого кишечника, внутрішня кровотеча. У таких випадках медики зобов’язані проінформувати міліцію, що вони й зробили.

    Обставини поранення чорнотисівця зясовували вже правоохоронці. Виявляється, кількома годинами перед тим пан Михайло затіяв сварку зі своєю співмешканкою, 36-річною Оленою. Як останній «аргумент», чоловік схопив до рук ножа: мовляв, раз так, то я зараз заріжуся! Жінка кинулася забирати від шаленця ніж, під час боротьби обоє упали на землю, де Михайло з необачності й порізався…

    А на Міжгірщині від ножа потерпіла уже представниця прекрасної половини, до того ж наділена владою! Пані Анна, котра є головою однієї з сільських рад Міжгірщини, теж опинилася в лікарні з ножовим пораненням черевної порожнини. Однак зясувалося, що ніхто чужий на представницю влади не зазіхав, а поранення—справа рук її ж рідного чоловіка Миколи. Під час сварки на вулиці в останнього не виявилося кращого аргумента у «вихованні» дружини, як ніж, яким він і завдав їй поранення. Побачивши, що накоїв біди, 59-річний чоловік кинувся «у біги», проте невдовзі був затриманий працівниками Міжгірського райвідділу міліції. Вилучено й злощасний ніж. Порушено кримінальну справу.

    А в селі Копинівці на Мукачівщині правоохоронці затримали місцевого 33-річного мешканця Василя, у якого виявили ножаку довжиною 36,5 сантиметрів. Тепер Вася пояснює, на кого, чи від кого озброювався, повідомили з ЦГЗ УМВС України в Закарпатській області.
    З початку року на Закарпатті зареєстровано 3804 злочинів — Юрій Рахівський
    Я тебе породив, я тебе вб’ю!..
    Чи причетний закарпатець до смерті своєї дружини?
    Через сварку у закарпатському Мукачеві жінка вбила чоловіка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору