ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Помаранчева революція" відкинула Україну назад — В.Янукович

    29 июня 2024 суббота
    44 переглядів

    "Пройшов рік з часу так званої "помаранчевої революції". Результати цього року ще аналізуватимуться і істориками, і економістами. Проте вже зараз можна сказати, що за цей час Україна ні на крок не просунулася на шляху демократизації і соціально-економічних перетворень", - заявив сьогодні на з'їзді партії "Єдина Росія", що проходить у Красноярську, екс-прем'єр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович. За словами В.Януковича, "навпаки, Україна як в плані економіки, так і демократії відкинута назад", передає «Інтерфакс».

    "Досягнутий в минулі роки прогрес і пов'язані з ним надії людей на краще життя зав'язли в лавині популізму, непрофесіоналізму і безвідповідальності", - заявив Янукович.

    На його думку, "в результаті бездарної роботи нової влади люди втратили віру в те, що вона (влада) здатна змінити щось на краще".

    Екс-прем'єр України і чинний лідер опозиційної Партії регіонів вважає, що це одна з найголовніших втрат України за останній рік, оскільки без довіри народу до влади не можна побудувати сильну державу.

    "Замість реальної роботи з розвитку держави так звані "революціонери" загрузли у взаємних звинуваченнях і викриттях", - підкреслив Янукович.

    Він висловив співчуття, що останніми роками російсько-українські відносини не розвиваються так успішно, як хотілося б. "Ми повинні зробити все, щоб народи наших країн жили в дружбі і достатку", - заявив Янукович, повідомляє "Форум".
    Тимошенко упевнена, що вони з Януковичем стануть лідерами, а Мороз — головою парламенту
    Тимошенко и Янукович сформируют новое правительство?
    Все пізнається в порівнянні…
    ЯНУКОВИЧ ВИСУВАЄ ЮЩЕНКОВІ УЛЬТИМАТУМ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Gydko chytaty vse ce.Yakby Yanukovych buv pry vladi ot todi my spravdi vidstalyb,a zaraz Ukraina stala derzhavoyu na yaku dyvytjsya vesj svit z povagoyu.Bandyty prysily,zhurnalisty mozhutj robyty svoyu robotu.Pry Kuchmi keruvala mafiya.U teperishnij vladi tezh ne vse garazd ale u porivnyanni z mynuloyu vladoyu vony bagato dosyagly...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Янукович прав -- мы действительно поуши в оранжевой неожиданности, еще немного и дышать станет нечем - захлебнемся.Не пойму никак -- чем нам гордиться за прошедший год? Тем , что жилось интересно? -- В самом центре театра абсурда! Да!!! Это по Ющеновски!!!Кроме этой гордости ему и припомнить нечего было -- все отальное слова для ушей и желательно,чтобы они(уши)были побольше -- ослиные...