ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

СПУ запропонує свій варіант виведення з кризи українського села

    29 июня 2024 суббота
    22 переглядів

    Народний депутат, перший секретар СПУ Михайло Мельничук 5 лютого на засіданні прес-клубу у Чернівцях заявив, що земельне питання сьогодні є найважчим в Україні, і його найближчим часом розв’язати не вдасться.

    Михайло Мельничук заявив, що мораторій на продаж землі може бути, але він не розв’яже проблеми, оскільки в Україні вже існує «чорний ринок« землі. Він вважає, що вихід з цієї ситуації є, але він страшенно болючий і не може бути зреалізованим — це повернення до 1995 року, тобто відміна земельної реформи. Михайло Мельничук зауважив, що соціалісти усвідомлюють, що механізму цього повернення немає, тому в цій ситуації потрібно серйозно попрацювати над законодавством, аби передбачити якнайповніший захист сільгоспвиробника, запровадити державне замовлення на зерно та цукор за фіксованими цінами та доступні довгострокові кредити для села.

    За словами Михайла Мельничука, на партійному з’їзді СПУ переглядатиме свою програму і в ній соціалісти запропонують свій вихід виведення з кризи українського села, інформує ЗІК.
    Ужгород: Закарпатські соціалісти виходять із "широкої" коаліції в обласній раді!
    Закарпаття: Соціалісти Виноградівщини створили ...Спілку пасічників!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору