ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Творча група журналістів Закарпаття здобула Кубок репортерів Європи (European Reporter's Cup)

    01 июля 2024 понедельник
    31 переглядів

    Група журналістів Закарпатської обласної телерадіокомпанії здобула Кубок репортерів Європи (European Reporter's Cup), що три дні виборювався в угорському місті Ніредьгаза. Як повідомив власному кореспонденту УКРІНФОРМу в Будапешті організатор репортерських змагань Оттіла Боякі, пальму першості українські журналісти отримали за підготовку телевізійного сюжету "Оріховий калач".

    У день приїзду кожна команда репортерів шляхом жеребкування отримувала одну з тем для підготовки телевізійного твору англійською мовою звучання тривалістю три хвилини. За одностайним рішенням міжнародного журі Кубок репортерів Європи присуджено творчій групі журналістів Закарпатської обласної телерадіокомпанії в складі репортера Максима Мельника, оператора Гейзи Ковача і асистента Томаша Вашша. Переможною продукцією українських телерепортерів став сюжет "Оріховий калач", побудований на матеріалах регіону Ібраньголас Саболч-Сатмар-Березької області Угорщини. Другим і третім призерами репортерської "олімпіади" стали журналістські групи "Рексвідео" з Румунії та "Новини" Угорського телебачення.

    Сюжет українських журналістів "Оріховий калач" буде рекомендовано до показу в одній з передач Ві-Ві-Сі, повідомили під час підбиття підсумків змагань репортерів. Як сказав УКРІНФОРМу Оттіла Боякі, всі 24 телесюжети були пов'язані з прикордонною Саболч-Сатмар-Березькою областю, у тому числі вісім телесюжетів створено на теми угорсько-українських відносин.

    У змаганнях за Кубок репортерів Європи взяли участь 24 команди із 15 країн.

    Степан Ваш, УКРІНФОРМ
    Закарпаття: Підсумки мас-медійного конкурсу підіб’ють у День журналіста

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору