ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тячівський бізнес легалізовує заробітну плату

    29 июня 2024 суббота
    26 переглядів

    За перше півріччя 2006 року працівниками відділу оподаткування фізичних осіб Державної податкової інспекції у Тячівському районі Закарпаття проведено перевірки 42 підприємств та організацій щодо правильності утримання та перерахування в бюджет прибуткового податку, та 23 перевірки підприємців. На жаль, порушення виявлено у всіх перевірених.

    Зокрема у багатьох виявлено заборгованість по податку з джоходів фізичних осіб та додатково нараховано до бюджет податку з доходів та інших платежів юридичних осіб в сумі 17,6 тис.гривні та фізичних - 94,7 тис.гривні, повідомила в.о. начальника ВОФО ДПІ у Тячівському районі Т.М.Михалчич.

    Крім того, у 23 перевірених субєктів господарювання виявлено виплату заробітної плати в “конвертах”. За результатами перевірок донараховано податку з доходів найманих працівників на загальну суму 14,3 тис. гривні, в тому числі основного платежу – 4,6 тис. гривні. та фінансових санкцій – 9,7 тис.гривні. 72 громадяни, які здійснювали діяльність без державної реєстрації та без придбання одноразових патентів, притягнуто до адміністративної відповідальності. На 57 громадян протоколи про допущені адміністративні порушення направлені на розгляд до суду та органів юстиції.
    Ужгород: "Чи погодились би ви отримувати зарплату "в конвертах?"
    Закарпаття: З початку року зарплатна заборгованість зросла у регіоні у 2 рази!
    Заборгованість підприємств Закарпаття перед своїми працівниками складає 0,4 відсотка всеукраїнського боргу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору