ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Увесь тираж спецвипуску газети "Неділя" "ТОП-50. Найвпливовіші люди Закарпаття" вилучено з продажу. Згідно з постановою суду

    29 июня 2024 суббота
    43 переглядів

    Ужгородський міськрайонний суд за позовом народного депутата, члена фракції БЮТ у ВР Олександра Кеменяша 8 червня ухвалив заборонити розповсюдження та вилучити увесь тираж спецвипуску газети «Неділя» «ТОП-50. Найвпливовіші люди Закарпаття» через недостовірну інформацію, поширену виданням про позивача. В ухвалі суду зокрема сказано, що рішення підлягає негайному виконанню і навіть у випадку оскарження ухвали його дії не зупиняє.

    9 червня до редакції газети прийшли десятеро судових виконавців з наміром виконати рішення суду. Однак на той момент увесь 3000 тираж журналу вже був розповсюджений,» – повідомив видавець газети «Неділя» Валерій Тимошенко. За його словами, на засідання суду представників редакції не запрошували. На даний момент редакція очікує на повідомлення зі сторони позивача або про відкликання позову , або про новий позов до суду з вимогою надрукувати спростування. Хоча в цьому немає потреби, запевнив видавець, «в розмові з представниками депутата ми повністю погодились з їхніми умовами».

    Разом з тим Валерій Тимошенко зазначив, що не пригадує, щоб в Україні «за часи помаранчевої влади через технічну помилку вилучали увесь тираж». Тимошенко також повідомив, що наразі претензій зі сторони інших героїв рейтингового видання до редакції не надходило, інформує "ЗІК".

    Претензії депутата О.Кеменяша до газети "Неділя" спровокувало твердження, ніби він за часи своєї депутатської каденції змінив кілька фракцій. Натомість Олександр Кеменяш 4 роки був позафракційним, тепер належить до БЮТ.
    У першій трійці "Топ 50" найвпливовіших людей Закарпаття — Балога, ...Ратушняк і Ледида

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    для БЮТ це ганьба! Тим більше, що це видання підтримувало завжди Ю.Тимошенко.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Черговий раз бачимо які мудаки сидять на депутатських кріслах

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інформацію треба перевіряти, а не прикриватися технічними помилками. А щодо мудаків, то вони сидять в інтернеті і навмисне провокують вигаданими сенсаціями нормальних людей.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То чому ж не вибачилися? І знову ж таки, це не технічна помилка, а провокація. Комусь дуже кортить зіпсувати імідж Кеменяша. Якби він справді перебігав з фракції у фракцію, то хай би це констатували, але ж хіба сліпому і глухому одночасно в Закарпатті було невідомо, що Кеменяш усе минуле скликання у ВР був позафракційним. Не треба, як то кажуть, ля-ля.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тому, що писав 17:17. Шановний, а чому не вилучаються тиражі Правозахисту та інших видань, які пишуть за чутками? Нема там аж такої брехні, щоб вживати таких радикальних заходів. Варто вибачитися або спростувати інформацію

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тому, що писав 22:50 - вибачилися. До того ж публічно, під час презентації. Більше того редакція готова спростувати інформацію. Але для комусь потрібен суд. З чого б це?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хіба Кеменяшу можна чимось зіпсувати репутацію? Вона в нього безповоротно зіпсована. Вже давно