ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбулася святкова хода дітей з особливими потребами

    01 июля 2024 понедельник
    27 переглядів

    Сьогодні, 3 жовтня, в Ужгороді відбулася святкова хода дітей з особливими потребами медико-соціального реабілітаційного центру «Школа життя» та волонтерів цієї організації.

    Акція зібрала близько 100 учасників, які о 10.00 пройшли від центру міста до готелю «Закарпаття», де відбулися урочистості та концерт, – повідомила власкору ЗІКу координатор міжнародного проекту «ТАЧ» з українського боку Зіта Баторі.

    Акція присвячена 8-річчю реабілітаційного центру і є частиною заходів десятиденної програми (з 1 по 9 вересня) між містами побратимами Ужгородом та Корвалісом (США). З цієї нагоди до Ужгорода прибула делегація американського міста Корваліса на чолі з його мером. Вчора відбулася офіційна зустріч делегації з міською владою та міським головою Сергієм Ратушняком. На сьогодні запланована наукова конференція в Ужгородському національному університеті, відпочинок дітей в одному з ужгородський парків та урочистий концерт.

    ***

    Угоду про співпрацю між містами-побратимами Ужгородом та Корвалісом (США) підписав у 1992 році перший мер Ужгорода Еміл Ландовський. З того часу вже 15 років поспіль обласний центр Закарпаття відвідує офіційна делегація з Корваліса, яка підтримує чимало соціальних проектів у місті та надає спонсорську допомогу.
    Закарпаття: Часлівецька школа-інтернат стала для дітей-сиріт рідним домом
    Соціальні служби обласного центру Закарпаття поселяться разом
    Закарпатець, який не може ходити, вважає, що це не підстава падати духом
    В Ужгороді активно діє реабілітаційний центр для дітей з фізичними та розумовими вадами

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору