ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Янукович готовий бути в опозиції

    01 июля 2024 понедельник
    67 переглядів

    Якщо Партія регіонів буде в коаліції, то прем'єр-міністром буде кандидат від цієї політичної сили. Про це в інтерв'ю в понеділок, 8 жовтня, заявив прем'єр-міністр України, лідер ПР Віктор Янукович.

    Віктор ЯНУКОВИЧ.
    Віктор ЯНУКОВИЧ.

    За словами Януковича, у такому разі ПР готова на себе взяти відповідальність і вона має на це право як переможець дострокових парламентських виборів.

    "Якщо так не відбудеться, то у нас є єдиний шлях – це опозиція. Ми будемо в опозиції", - додав він.

    Відповідаючи на питання журналістів, як просуваються політичні переговори і яка вірогідність того, що ПР буде в опозиції, прем'єр відзначив: "Я ніколи не був ворожкою. Якщо відбудеться так, що ми будемо в опозиції, нас це не лякає. Сьогодні Україна показує приклад європейської демократії, і ми прихильники того, щоб саме ця парламентська система працювала в країні. Це наш партійний принцип і ми ніколи не будемо від нього відступати".

    Він нагадав, що ПР на рівні з іншими партіями-переможцями бере участь у політичних консультаціях. "Тільки різниця в тому, що ми переможці і все", - підкреслив глава уряду.

    За словами Януковича, всі політичні сили, які на сьогоднішній день пройшли до парламенту, повинні бути учасниками політичних переговорів. Кажучи про те, в якій стадії зараз знаходяться переговори, він заявив, що це тільки початок.

    Сьогоднішня зустріч з Президентом ще раз переконала прем'єра в тому, що політичні сили не повинні шукати "ворогів" в країні, а повинні шукати або партнерів, або опонентів і створювати сучасну демократичну систему, в якій опозиція матиме свої контрольні функції, повідомляє ua.for-ua.com.
    Янукович объединится с Ющенко и вместе они выпихнут Тимошенко
    Партія регіонів запрошує до переговорів усі політичні сили
    БЮТ буде в опозиції, якщо НУ-НС створить коаліцію з ПР
    Янукович встретился с Ющенко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору