ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З понеділка "Наша Україна" розпочне формувати центральний та регіональні виборчі штаби?

    01 июля 2024 понедельник
    25 переглядів

    Делегати з’їзду «Нашої України», який відбувся сьогодні, 31 березня, у Києві схвалили дії керівництва щодо підписання коаліційної угоди з БЮТ та доручили координувати подальшу діяльність з БЮТ та «Народною самообороною». Також делегати з’їзду прийняли резолюцію, в якій закликали Президента Ющенка достроково припинити повноваження Верховної Ради України та призначити позачергові парламентські вибори.

    Окрім того, вони зобов’язали керівництво партії утворити центральний та регіональні виборчі штаби, повідомив ЗІК.

    На з’їзді «Нашої України» виступив як гість голова Народного руху України Борис Тарасюк. Він привітав делегатів з обранням головою «Нашої України» достойної людини – В’ячеслав Кириленка. Разом з тим, він закинув Президенту Віктору Ющенку, що його кандидатура на міністра закордонних справ Арсеній Яценюк у своїх висловлюваннях дозволяє собі говорити про відхід від риторики НАТО і таким чином не підтримує курс Президента у зовнішній політиці.

    На думку іншого гостя з’їзду – глави Української православної церкви Київського патріархату Філарета, сьогоднішній з’їзд відбувся не випадково, оскільки Церква сьогодні святкує Воскресіння святого Лазаря. «Ми святкуємо воскрешення самої «Нашої України». Так, як проходить цей з’їзд, попередні не проходили. Є єдність, навколо якої будуть єднатися інші демократичні сили». У зв’язку з цим він зазначив, що Кириленко бере на себе великий хрест.

    Серед гостей з’їзду «Нашої України» були Борис Тарасюк, Юрій Луценко, Олексій Івченко, Владислав Каськів. Ні самої лідерки БЮТу Юлі Тимошенко, ні представників її партії на з’їзді помічено не було.
    "Нашу Украину" возглавил Вячеслав Кириленко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору