ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська юнка за проїзд у таксі, окрім грошей, "розрахувалася" ще й ...золотом!

    04 июля 2024 четверг
    30 переглядів

    На Закарпатті двоє дівчат, як завжди, поверталися ввечері після роботи додому. Біля Мукачівського ринку "ГІД", де працюють, до них під’їхав легковий автомобіль, водій якого запропонував “підкинути” юнок у потрібному напрямі. Одна з пасажирок вийшла відразу за Мукачевом у с.Бородівка, а інша пасажирка попрямувала на Іршавщину.

    У с.Доробратово, біля кафе “Зустріч”, дівчина попросила таксиста пригальмувати. Вийняла гроші, аби розрахуватися за проїзд. Однак водієві цього виявилося замало. Він став вимагати оплатити не лише її проїзд, але й подруги, хоча та вже з ним розрахувалася. Відтак, молодик силоміць відібрав у своєї пасажирки дві золоті каблучки, мобільний телефон і пригрозив розправитися, якщо вона не триматиме язик за зубами.

    Три дні дівчина вагалася, чи варто звертатися у міліцію. Все ж таки відважилася...

    Внаслідок проведених оперативно-розшукових заходів працівники Іршавського РВ УМВС вийшли згодом на молодика, який скоїв злочин. Зокрема, встановили, що підозрюваний працює таксистом у приватного підприємця з Виноградова, а проживає у с.Букове. На затримання зловмисника виїхала група співробітників Іршавського райвідділу міліції у складі майора В.Івегеша, підполковника І.Дудки, капітана В.Палища та інших. Тепер цією справою займається слідчий згаданого підрозділу міліції майор С.Келемен, повідомили у ВЗГ УМВС у Закарпатській області.

    В обласному центрі Закарпаття облаштують 17 стоянок таксі. Термін — місяць
    В Ужгороді затримали таксі з речами, викраденими на одній із приміських дач
    Закарпаття: Шестеро індійців-нелегалів мандрували до кордону на ...таксі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору