ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Скандал у Сваляві навколо крісла мера триває!

    28 июня 2024 пятница
    34 переглядів

    У місті Сваляві Закарпатської області триває судовий процес по розгляду адміністративного позову кандидата на посаду міського голови м.Свалява від Свалявської міської організації Соціалістичної партії України Ланьо І.І. Як повідомив "UA-Reporter.com" представник позивача юрист Фозекош О.А. необгрунтовані відмови суду в задоволенні ряду відводів всьому складу суду свідчать, що Свалявський міськрайонний суд знаходиться під тиском певних політичних сил, які незацікавлені в встановленні реальних і достовірних результатів волевиявлення виборців Свалявської міської територіальної громади.

    З конфідецінйних джерел стало відомо, що в понеділок, 10 квітня, має відбутися засідання апеляційного суду Закарпатської області по розгляду апеляційної скарги члена Соціалістичної партії України Іщенко О.В. кандидата в депутати Свалявської міської ради на рішення Свалявського районного суду, яким Іщенко О.В. було відмовлено в задоволенні административного позову про скасування результатів місцевих виборів в м.Сваляві.

    Також стало відомо про подання інших скарг та адміністративних позовів про скасування результатів місцевих виборів в м.Сваляві.
    Скандал у Сваляві! Кого ж обрано мером — І. Ланьо чи І.Ревті?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Женіть кацабів...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Мукачеві ми пролетіли, мало подримбаєме мозги селянам.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кіфльови ! В отлічіє от тебе, у селянів, які привикли завжди працювати, є мозги, бо у твоїх мозгах лем дірка от "кіфлика" (бублика).
    Тепер помали вас усіх будуть дримбати!