ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття — територія Китаю?

    02 июля 2024 вторник
    49 переглядів

    На Закарпатті вже вдруге за останні півтора тижня затримано групу нелегальних мігрантів у складі 16 громадян Китайської Народної Республіки. ...Прикордонники застави "Сянки" Мостиського загону (Львівська область) отримали інформацію про те, що біля села Карпатське висадилася група невідомих з мікроавтобуса. Прикордонники оперативно затримали водія авта – він виявився жителем Житомирської області.

    У цей же час його пасажири вже рухалися в бік кордону, до села Гусний, що на Закарпатті. Відтак були вислані оператвині групи для затримання нелегалів. Першими затримали групу з 6 громадян Китаю, якраз між селами Карпатське Львівської області та Гусний Закарпатської області, решта розбіглися в різні боки. Через деякий час в лісовому масиві між населеними пунктами Гусний та Ужок прикордонний наряд виявив 2 громадян Китаю. Пізніше в цьому ж районі затримали ще 2 громадян Китаю. В ході подальших пошукових дій прикордонники затримали ще 6 громадян Китаю. Загалом група нелегальних мігрантів складалася з 16 осіб, восьми чоловіків та восьми жінок, документи у них відсутні. Зараз із затриманими проводяться перевірочно-фільтраційні заходи.

    Попереднє затримання відбулося ввечері 21 квітня. Тоді нарядом застави "Новоселиця" Чопського прикордонного загону у загороджувального паркану на українсько-угорському кордоні були затримані 15 чоловіків та 4 жінки, які після перевірки виявилися громадянами КНР.
    На Закарпатье словили 19 китайцев!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору