ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Закуплену чорницю приватники відправили в Італію, а податку на прибуток у 1,2 млн. грн. — не сплатили...

    04 июля 2024 четверг
    35 переглядів

    Слідчим відділом податкової міліції ДПА у Закарпатської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 212 ч. 3 КК України за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами одного приватного підприємства, яке здійснювало діяльність у сфері заготівлі дикоростучих ягід та грибів і оптової торгівлі у сфері ЗЕД.

    Підприємством у 2006 році безпідставно віднесено до складу валових витрат документально не підтверджені витрати на суму майже 5млн.грн., які нібито були сплачені приватним підприємцям Хмельницької області за закупівлю ягід чорниці. Згідно пояснень приватних підприємців протягом 2006р. вони не здійснювали діяльність, пов"язану з заготівлею ягід чорниці і господарських відносин з закарпатським підприємством не мали. Чорниця була експортована до Італії.

    Таким чином, шляхом безпідставного завищення валових витрат на суму майже 5млн.грн. посадові особи приватного підприємства ухилились від сплати податку на прибуток в сумі понад 1,2 млн.грн.

    За матеріалами податкової міліції Закарпаття
    Закарпаття: Посадові особи мукачівського ТзОВ отримали кредит у сумі 3,65 млн. доларів США ...під заставу вже закладеного майна!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору