ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

День знань без податківців не обійшовся...

    30 апреля 2024 вторник
    27 переглядів

    Для податківців нинішні учні загальноосвітніх закладів та училищ Закарпаття – це завтрашні платники податків. Податків, за рахунок яких сьогодні держава фінансує їх навчання. І від того, чи виростуть нинішні першокласники та учні інших класів свідомими платниками податків, залежатиме економічне і соціальне становище нашої країни і кожного її громадянина у майбутньому. Тому працівники податкової служби прагнуть зробити все від них залежне, щоб донести до кожного учня чи студента конституційні вимоги щодо обов'язку по сплаті податків, сформувати їх податкову культуту.Першого вересня вже 59-й раз дзвоник покликав до класів учнів Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування,яким керує останні роки Кощак Віктор Йосипович. Його випускники - продавці, кухарі, офіціанти - у майбутньому стануть не тільки платниками податків з власних доходів, а й підприємцями, керівниками підприємств торгівлі та громадського харчування. І від знання податкового законодавства у великій мірі залежатиме їх успіх у бізнесових справах. Тому податківці також прийшли привітати учнів і колектив педагогів училища з початком навчального року. Для формування податкової культури учнів планується, відкрити при училищі податковий клас.

    1 вересня податківці Закарпаття побували у більшості шкіл та вищих навчальних закладів області, щоб привітати педагогів, батьків, і всіх учнів, студентів з початком нового навчального року, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі обласної ДПА.

    У окремі з них вони прийшли з подарунками. Наприклад, працівники Свалявської міжрайонної державної податкової інспекції подарували першокласникам Неліпинської та Росошанської загальноосвітніх шкіл набори шкільного приладдя. Працівники Хустської об'єднаної державної податкової інспекції спільно з спонсорами- підприємцями побували в Нижньобистрівській школі інтернаті, де подарували всім першокласникам шкільну форму. Подібні приклади є по кожній податковій інспекції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору