ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Губаль вимагає у прокуратури зайнятися "земельним дерибаном" в Ужгороді

    01 липня 2024 понеділок
    30 переглядів
    Василь Губаль запропонував депутатам міської ради самостійно скласти мандати

    Василь Губаль просить правоохоронців вивчити скандальне "земельне" рішення, прийняте Ужгородською міською радою на останньому засіданні, а саму раду – його оприлюднити і "ревізувати".

    Голова Закарпатської ОДА звернувся до прокуратури з вимогою вивчити скандальне "земельне" рішення, прийняте Ужгородською міською радою на останньому своєму засіданні на предмет його законності.

    Про це Василь Губаль повідомив представникам Ради старійшин Ужгорода – Емілу Ландовському і Емілу Поповичу, колишнім міським головам обласного центру.

    Загалом керівник області вважає доречним зробити ревізію резонансного "земельного" рішення міськради – нагадаємо, рішення, що передбачає виділення десяток земельних ділянок, було прийняте на останньому пленарному засіданні сесії й викликало чимало питань від громади. (Саме після тієї сесії тоді в.о. Ужгородського міського голови Віталій Семаль написав заяву про складання повноважень депутата і секретаря ради.)

    "Міська рада мала б оприлюднити рішення, показати громаді, як цього вимагає закон. Реагуючи на ці всі події, я звернувся до прокуратури з проханням провести перевірку його законності і правочинності – щоби дати відповідь громаді" – сказав Василь Губаль.

    Також він, обговорюючи справи з владою обласного центру, зазначив: "Я готовий підтримати місто, підкласти обласному центру плече, допомагати Ужгороду – для його людей, для закарпатців. Але я не буду втручатися там, де бачу зловживання".

    Нагадаємо: учора голова області запропонував депутатам міської ради самостійно скласти мандати і йти до виборів. Загалом же керівник краю переконаний, що своє слово щодо влади міста має сказати громада, - пише прес-служба Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору