ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Луценко встановив місцезнаходження колишнього головного міліціонера Закарпаття

    30 июня 2024 воскресенье
    29 переглядів

    Міністерство внутрішніх справ встановило місцезнаходження колишнього начальника Управління МВС у Закарпатській області Василя Варцаби в Москві. Про це виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив в інтерв'ю журналу "Влада грошей". "Пан Варцаба, який був керівником Закарпатської міліції і який розшукується прокуратурою України, живе на квартирі одного з московських міліціонерів", - повідомив він.

    Разом з тим Луценко відмовився повідомити більше детальну інформацію про місцезнаходження Варцаби, а також інших розшукуваних фігурантів кримінальних справ.

    "Давайте я не буду давати всій громадськості адреси, оскільки в наших "втікачів" буде гостей больше, ніж зможе прогодувати навіть (екс-керівник Державного управління справами) Ігор Бакай", - відзначив в.о. міністра.

    Він підкреслив, що російська міліція не сприяє затримці колишніх українських чиновників, які ховаються в Росії.

    "Пана Бакая охороняють підрозділи російської міліції, пан (колишній мер Одеси Руслан) Боделан офіційно працює в пітерському порту. На жаль, ці фігури є "недоторканними" для російських колег", - відзначив Луценко.

    Раніше Луценко звинуватив МВС Росії в ініціюванні зняття Варцаби з міжнародного розшуку.

    МВС оголосило Варцабу в міжнародний розшук у червні 2005.

    Розшук оголошений відповідно до рішення, прийнятого Ужгородським районним судом за постановою Генеральної прокуратури.

    Варцаба обвинувачується в ряді службових злочинів.

    За даними Луценко, його ім'я значиться у виборчому списку блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" на виборах до Верховної Ради, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".
    Варцаба таки розшукується Інтерполом, а окремі кандидати "забули" про свої будиночки на "деяких островах" — Кирило Куликов
    Луценко вызывает на допрос Витренко
    Василь Варцаба — жертва політичних репресій?
    Редактору ужгородської газети відома московська адреса екс-начальника міліції Закарпаття, якого розшукує Луценко?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Луценку потрібно шукати справжніх шахраїв, які в Києві обікрали на квартирних аферах людей на 80 міліонів доларів США, а не вже рік обзивати генералів міліції, які все життя боролися з злочинністю і яких всі бояться, в тому числі, і сам Луценко - злочинцями. Подивимося, як він буде підскакувати після виборів, коли буде без посади.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти паскуда Слава ,ми не забули як той бандит-головний міліціонер Закарпаття, на нас направив озброєних бандитів.Певно ти один з них.А ще ми не забули за ректора самозванця Русина який пустив банду озброєних до зубів на загальнотехнічний факультет які там цілу ніч тероризували чергових і чекали на наказ розстріляти мирну студентську демонстрацію.Завісити вас мало за це.Але вас покарає Божа сила.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    студент ты нарываешся на славаян и русин катись в свой израил к луценко тебе он за этот пасксивиль свой израильский паспорт пусть отдаст геть хохлов из малоросии