ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Грушеві — революційна ситуація: незадоволенi селяни перекрили дорогу міжнародного значення!

    30 июня 2024 воскресенье
    32 переглядів

    На Закарпатті мешканцi села Грушево на Тячiвщинi протестують проти нечесного судівства на Тячівщині та екс-голови сiльради Миколи Мельника. Незадоволенi діяльністю місцевого суддівства, яке затягує з визнанням виборів голови села (новим головою обрано Івана Зубача) жителi перекрили автомобiльну трасу i залiзницю. Як повiдомляють очевидцi, незадоволенi діями суддів Тячівщини жителi села Грушево перекрили бетонними кiльцями автомобiльну дорогу. У результатi, по обидвi сторони затору на даний момент скупчилася близько тисячi автомобiлiв з обох бокiв. Оскiльки ж ця дорога сполучає Закарпатську й Iвано-Франкiвську областi, можна лише уявити, якими темпами затор зростає...

    Вiдомо, що пропускають страйкарi тiльки автомобiлi "швидкої", повідомляє "Закарпаття інфо".

    Жителi Грушево вийшли страйкувати через те, що екс-голова сiльради Микола Мельник, який до цього декiлька термiнiв поспiль обiймав пост голови сiльради цього населеного пункту, незважаючи на свій програш не дає вступити на посаду новообраному голові Івану Зубачу (не дає документацію, печать, блоковано будь-яку діяльність сільради). Пан Мельник також вiдомий як активний учасник побиття пiд час виборiв народних депутатiв Юрiя Оробця i Степана Хмари.

    Зараз жителi населеного пункту виступають з протестом проти таких дій екс-голови сiльради та нечесного судівства на Тячівщині.

    За попереднiми даними, до мiсця подiї на даний момент виїхала спецiальна комiсiя на чолi з прокурором Закарпатської областi. Вже очевидно що по даному факту буде відкрито кримінальні справи -по перешкоджанню руху автотранспорта.

    Але вже можна стверджувати, що керівництво краю в особі губернатора О.Гаваші не змогло стабілізувати ситуацію в краї. Адже, крім Грушева, народні хвилювання вже охопили й село Кушниця на Іршавщині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    skazit, bud-laska, a a vajkomus stani zaraz rozsliduvannja kryminalnogo zlocynu shcho do pobyttja narondych eputativ Orobcja ta Chmary???

    Duzhe djakuji a cheakju na vidpovid.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Запитай у Пискуна.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    A chto takyj Pyskun?? Ja zhuvu za kordonom, tak informaciji majumalo.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ja zorzumiv pravylno - ljudy, jaki tam bihali z zbrojeju, zaraz bigajut sobi tak na voli ......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ні, Ви зрозуміли не зовсім правильно. Люди, які тоді бігали зі зброєю, нині зі зброєю сидять у місцевих та Верховній радах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ajo, az tak!!!! A ce khto: po imenno??

    Kazhut, shcho v comu pryjnjala uchast misna reketyrna banda ?.... a ce vony zaraz namy "keruvatu" budut??

    No, pravda, za kordonom kazhut "na Ukrajini vzhe ne maje Mafiji, tam je vzhe lyshe "pracovyti pidpryjemci".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://www.deputat.org.ua/index.php?news=1121171578

    Napyshti jakuj vurok vznis sud i vyagali jak ce vse vyrishylocja?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну, їх вже не так і багато, але все ж є у радах (особливо місцевих). Тішить одне - тільки що Верховна Рада скасувала недоторканість депутатів місцевих рад. Тепер, як мінімум обласний прокурор може спокій притягати їх до відповідальності і не просити на це згоди колег.Власне, якби цю поправку внесли скоріше, то і всяке злодійство не поперлося б у депутати. Це ж для них був єдиний спосіб втрапити до касти "недоторканих". Адже, раніше, аби їх у чомусь запідозрити, потрібна була згода інших таких самих. А ворон ворону очі не виклює. Ось так. Дуже жаль, що до виборів не скасували цю ганебну депутатську "особливість"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    суд виніс рішення про визнання виборів дійсними сільського голови Грушева, ним став Іван Зубач. Селяни розблокували дорогу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ja mav na uvazi sud z stattiЩодо очікуваного вироку суду проти зловмисників, Юрій Оробець прокоментував http://www.deputat.org.ua/index.php?news=1121171578

    : «Я сподіваюся на призначення відповідного покарання для злочинця, проти якого сьогодні триває суд. Насправді мене більше цікавить, коли буде покарано ближчих до Різака людей, як то Чубірку та Паульо».
    Xto buv zlocynnec, u mene take vrazennja, wona Ukrajini ljudy nemajut imja, prizviwe ...