ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські безпекарі вилучили в контрабандистів 7 тонн м’яса на суму понад 100 тисяч гривень

    29 июня 2024 суббота
    57 переглядів

    Співробітниками УСБУ у Закарпатській області перекрито контрабандний канал незаконного ввезення в Україну та подальшого збуту на її території недоброякісної та не сертифікованої продукції тваринного походження.

    Неподалік від митного посту “М.Березний” Ужгородської митниці співробітники УСБУ та прикордонники затримали два мікроавтобуси під керуванням громадян України, навантажені замороженим м’ясом загальною вагою понад 4500 кг. Документи на товар були відсутні, а водії запевняли, що м’ясопродукти було завантажено на території України, тому про контрабанду годі говорити. Однак перевірка показала, що затримані автомобілі перетнули державний кордон із словацького боку.

    Продовжуючи перевірку, співробітники УСБУ з’ясували, що таким же чином було ввезено в Україну партію м`ясопродукції загальною вагою 2500 кг, яку було затримано напередодні на території лісопереробного підприємства смт. В.Березний. Контрабандисти завбачливо після переміщення через кордон м’ясопродукції перевантажили її в автомашину з реєстраційними знаками Львівської області.

    Всього було вилучено 7 тонн м’яса на суму понад 100 тисяч гривень, повідомляє Прес-центр Служби безпеки України.
    Закарпаття: Фактів пропуску машин з м’ясопродуктами через державний кордон ...не встановлено!
    Ужгородські митарі дозволили ввезення на територію України 12 одиниць транспорту з м’ясопродуктами сумнівного походження
    Закарпаття: Пасажирський "Ікарус" був "нашпигований" ковбасами, свиним м’ясом, сардельками та сосисками...
    Ужгородська митниця: У паливному баці — контрабандне …м’ясо!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору