ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Й.Вінський: Соціалісти не мають права політично домовлятися з регіоналами чи литвинівцями

    01 июля 2024 понедельник
    21 переглядів

    "Сьогодні в Україні немає партії, яка б самостійно могла здійснювати владу. Тому потрібно співпрацювати з іншими політичними силами, при цьому не поступаючись своїм ідеологічним позиціям", - повідомив присутній на XVI-й конференції Черкаської обласної організації СПУ перший секретар Політради СПУ Йосип Вінський.

    За його словами, нині, кардинально розширивши свій вплив на місцеву владу, для соціалістів важливо не втратити політичну позицію, не відмовитися від своїх цінностей.



    - Не потрібно думати, що ідеологію партії підтримують в Києві, а на місцях можна голосувати за сусіда-знайомого литвинівця чи регіонала, - заявив Й. Вінський. - Ми не маємо права політично домовлятися з Партією Регіонів, Блоком Литвина. Винятком лише є вирішенням соціально-важливих проблем.



    Й.Вінський також зауважив, що соціалісти роблять все, щоб коаліція БЮТ - СПУ - Блок "Наша Україна" відбулася.



    "Однак нині ситуація з коаліційним утворенням протікає досить повільно через невизначеність дій нашоукраїнців", - відзначив Й. Вінський.



    За його словами, бютівці і соціалісти мають спільну позицію щодо Прем'єра України і голови Верховної Ради України. Ними відповідно повинні стати Юлія Тимошенко і Олександр Мороз.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору