ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Коледж ЗакДУ нокаутував навіть Ужгородський нацуніверситет!

    28 июня 2024 пятница
    31 переглядів

    Ужгородський природничо-гуманітарний коледж Закарпатського державного університету славиться тим, що там люблять спорт. І в спільних перегонах крайових вузів у такому прогресивному напрямку цього року вони перегнали навіть духовно сильний Ужгородський національний університет, що має навіть факультет фізичного виховання.— Ми посіли п'яте місце серед вищих навчальних закладів нашого краю першого-четвергого рівнів акредитації, — гордо повідомив директор коледжу Володимир Росоха.

    А заступник директора Михайло Попович назвав звитяжців спортивного року, переможців і призерів обласної Універсіади серед навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Перше й друге місця на Універсіаді з настільного тенісу посіли відповідно студенти Юля Сингаївська і Владислав Котубей, що дало друге місце в командному заліку. Дали фору всім спортивні мислителі - шахісти. Командне вони — перші, адже «золото» тут за Олександром Подгорновим, а «срібло» — за Мирославою Гирич. Загальнокомандне «срібло» зробили доступним для рідного коледжу плавці Аня Ухаль і Мар'яна Овчіннікова, посівши відповідно в особистому заліку перше й третє місця.

    Схильність представників коледжу до командного стилю дій викликала незаперечні успіхи в спортивних іграх. У міні-футболі збірна навчального закладу з вулиці Української була другою, у волейболі хлопці стали «золотими», а дівчата — «бронзовими». Зате в баскетболі слабка стать стала «срібною», а юнаки вдовольнилися «бронзою».

    Не забули, певна річ, студенти відзначитися на доріжках і в секторах «королеви спорту» — легкої атлетики. Ерік Проц посів третє місце в бігу на 400 метрів серед навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації, а Вікторія Зуб, Вікторія Пазяк, Аліна Луцо, Мар'яна Вудмаска третіми принесли на фініш паличку в естафеті 4x100 метрів. Командне місце в легкій атлетиці — друге.

    На всеукраїнських змаганнях зі шпаги та рапіри честь області належно захищав студент Богдан Зубач.

    І не можна не згадати другого місця команди коледжу на легкоатлетичному кросі, присвяченому Дню Перемоги.



    Василь Ухач.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    говорят здесь за все надо платить