ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Справжня "Санта Барбара" - псих з ножем хотів пошматувати патрульного (ФОТО)

    01 травня 2024 середа
    74 переглядів
    Під час розмови він поводився неадекватно та тримав руки у кишенях»

    Вранці в понеділок, 8 лютого, в районі ринку «Санта Барбара» у Львові чоловік з ножем напав на патрульного поліцейського. Правоохоронці зробили декілька попереджувальних пострілів в повітря. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції міста.

    «Орієнтовно о 5-й ранку в районі ринку Санта-Барбара патрульні помітили підозрілого чоловіка і зупинили його для перевірки документів. Під час розмови він поводився неадекватно та тримав руки у кишенях», – йдеться у повідомленні.

    Після цього, за словами правоохоронців, у нього з кишені випав чохол від ножа, а чоловік дістав ніж і напав на поліцейського.

    «Патрульні застосували спецзасіб газовий балончик, однак на чоловіка це не діяло. Його попередили кілька разів про можливе застосування зброї, однак і це не подіяло. На підмогу приїхав ще один екіпаж. Патрульні дістали зброю і здійснили попереджувальні вистріли в повітря», – додали в прес-службі.

    Варто зазначити, поліцейські помітили, що правопорушник має очевидні ознаки психічного розладу і не застосовували проти нього зброю, а здійснили відволікаючий маневр і обеззброїли нападника.

    Пізніше на місце прибула слідчо-оперативна група.

    З'ясувалося, що затриманий мав при собі кілька ножів. Проте, також підтвердилася підозра про психічний розлад чоловіка – його мама показала довідку про захворювання.


    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ, Подробиці жахливої аварії в с. Сторожниця біля Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору