ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через митний пост "Ужгород" псевдотовар із Італії до Казахстану не дійде

    30 июня 2024 воскресенье
    33 переглядів

    На Закарпатті на митному посту “Ужгород”, що на українсько-словацькому кордоні, в ході митного контролю інспекторами виявлено порушення митного законодавства на суму майже 700 тисяч гривень.

    Як повідомила "UA-Reporter.com" прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія СЕНГЕТОВСЬКА, 34-річний водій-перевізник, перетинаючи в транзитному режимі українсько-словацький кордон на вантажній машині марки “Івеко”, подав митникам неправдиві дані на переміщуваний ним вантаж. У товаросупровідних документах, пред’явлених чоловіком, зазначалося, що італійська фірма відправляє до Казахстану вантаж “частини печей нормалізації сталевих труб в комплекті з силовим обладнанням в розібраному вигляді” вагою близько 20 тонн, загальною вартістю майже 100 тисяч євро.

    Насправді, як з’ясувалося при перевірці вантажу, у напівпричепі знаходилися 10 мотор-редуктори та електричні кабелі. Проведена експертиза підтвердила, що дані комплектуючі не складають собою невід’ємну частину печі нормалізації сталевих труб і можуть використовуватись в іншому обладнанні. Отож, через кордон фактично переміщувалися зовсім інші комплектуючі, ніж зазначені в документах.

    Складено протокол про порушення митних правил, товар вартістю понад 680 тисяч гривень вилучено.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору