ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Чопській митниці вилучили "мобільної" техніки на 43 тисячі гривень

    02 июля 2024 вторник
    27 переглядів

    На Закарпатті працівниками Чопської митниці та прикордонниками попереджено Незаконне переміщення предметів через митний кордон України. З Іспанії на територію України мікроавтобусом „Мерседес-бенц” прямував наш співвітчизник. Для проходження митного контролю він скористався спрощеною системою („зелений коридор”), чим засвідчив, що не має предметів, обов’язкових до декларування.

    Однак коли його автомобіль вивели із загальної черги, то в багажному відсіку мікроавтобуса було виявлено 11 картонних коробок, в яких знаходилися 3 мобільні телефони „Sharp GX 29” та по одному „Sony Ericsson J220i”, „NOKIA 1600”, „Samsung X160” та „Sagem V53 Rojo”. Крім того, тут же знаходилися 829 акумуляторних батарей до мобільних телефонів різних моделей (189 – „Sony Ericsson”, 500 – „Siemens” та 140 – „Nokia”, а також 955 зарядних пристроїв до мобільних телефонів різних моделей (195 „Sony Ericsson„ та 622 – „Nokia”).

    Складено протокол про порушення митних правил. Мобільні телефони та комплектуючі до них вилучено, повідомили в прес-службі Держмитлсужби України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору