ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мультимільйонер Балога замахнувся на чотири сотки і квартиру екс-губернатора Закарпаття Івана Різака?

    01 июля 2024 понедельник
    92 переглядів

    Хто на Закарпатті не знає про матеріальний стан членів мукачівського комерційно-кримінального клану, очолюваного Віктор Балогою?
    Добре поінформовані закарпатці і про незліченні багатства "сімї", і про шляхи, якими ці багатства досягалися.

    Віктор БАЛОГА.
    Віктор БАЛОГА.

    Для прикладу можна лише згадати, як, дорвавшись у Мукачеві до влади, ще на зорі своєї кар’єри, Віктор Балога разом зі своїми кримінальними сатрапами незаконно приватизував в центрі Мукачева дитячі садки і дитячі майданчики, і на них зводив сімейні котеджі з високими залізобетонними парканами.

    Діти – майбутнє Мукачева– хвацьким парубкам із Завидова було абсолютно до ср…ки. Тим більше, що своїх чад великий український "патріот і державник" із замашками одвічного кладовщика відправив вчитися у США. За чималі, зрозуміло, тіньові кошти.

    А, приміром, нинішній прокурор Закарпаття і член "сімї" Юрій Бенца звів свій розкішний особняк, який вираховується сотнями квадратних метрів і мільйонами у.о., на фундаменті…колишньої школи-інтернату для інвалідів. Дітей барвисті гуманоїди безпардонно виселили із приміщення , а на його місці "поборник моралі і правопорядку" без докорів сумління звів собі віллу, в якій можна розмістити загальноосвітню школу на 300 учнів.

    Аналогічних розмірів котедж, що належить самому головному канцеляристу країни, ховається в центрі Мукачева за височенним забором .

    Ще один чільний член барвистої "сімї" і помаранчевий патріот, якого днями за послушність і холуйство Балога нагородив званням заслужений лікар України, В. Васюта оселився у відремонтованому за бюджетні кошти і потім приватизованому приміщенні колишнього мукачівського … медвитверезника.

    Перелік таких "високоморальних" вчинків новоявлених помаранчевих демократів, членів барвистого клану, можуть доповнити незаконно отримані "володіння" дружини Віктора Балоги в районі санаторію "Шаян" , приватизація кланом курортів і рекрeативно-туристичних зон, роздача у володіння членам сімї практично всіх найкращих земель області, замків, готелів, оптових баз…

    Але, виявляється, цього для помаранчевих мультимільйонерів мало. Віктор Балога, організувавши через свого кума Юрія Бенцу політичну розправу над екс-губернатором Закарпаття Іваном Різаком вирішив, що для повного щастя йому не вистачає ще майна Івана Михайловича. Тому й замахнувся канцелярист на чотири сотки землі і квартиру в Ужгороді екс-губернатора Івана Різака.

    Принаймні так треба розуміти вимогу барвистого прокурора Олександра Завальського засудити Івана Різака на 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

    Я не знаю, як пан Завальський після оголошення в Івано-Франківському суді такої обвинувальної промови дивитиметься в очі своїм колегам і чи вони скажуть йому прямо в очі, що він виставив себе на посміховисько всього світу. Але більшість юристів і правоохоронців Закарпаття, не кажучи вже про простий люд, не лише обурюються вимогами юного прокурора, але й відверто сміються над тою частиною обвинувальної промови, де йдеться про конфіскацію майна у… Івана Різака.

    Справа в тому, що Іван Різак впродовж всього свого життя – людина публічна. І його біографію на Закарпатті, та й не лише, знає більшість людей, які вміють читати. Кожен знає, що Іван Різак, залишивши у 14 років батьківську хату, все життя тинявся по гуртожитках. Спочатку це були гуртожитки ПТУ, потім армійські казарми, потім студентські гуртожитки.

    Перше своє майно – чотири сотки землі –він отримав вже будучи аспірантом УжНУ. А першу квартирку площею 39(!) квадратних метрів –отримав через 18 років після того, як залишив батьківську хату і будучи повноцінним сім’янином. Навіть вже на посаді голови Закарпатської облдержадміністрації, тобто, губернатором, на цій 39-квадратній квартирі він із своєю сімєю прожив майже півтора роки, аж поки нарешті не отримав квартиру більшої квадратури.

    Санаторіїв, готелів, автосалонів, чи магазинів ні в Івана Різака, ні в членів його сієї нема і ніколи не було. Немає і ніколи не було в нього навіть власного автомобіля.

    Тобто, все оте мізерне майно, як, до речі, і все, що здобув у житті, Іван Різак досягав чесним шляхом, законно. На відміну від тих барвистих моралізаторів і циніків, які, на кістках людей і провокаціях доривались до владного корита, і в такий же спосіб, нехтуючи долею дітей і інвалідів, громадською думкою і людською мораллю наживали своє мільйонне майно.

    Сьогодні ці товстосуми бандитського покрою мало того що фабрикують проти невинних людей кримінальні справи, але ще й із заздрістю зазіхають на чуже майно.

    Балога разом із своїми прокурорськими холуями готовий повернути історію назад. Готовий повернути 30-ті роки минулого століття, коли жертвами сталінського терору ставали не лише так звані "вороги народу". Палачам Коби мало було цього. Вони знищували їх рідних, дружин, дітей, і, звичайно, конфісковували майно. Закарпатці також мали нагоду на власній шкурі "насолодитися" цими методами тотального терору й конфіскацій у сорокових роках.

    При цьому ті самі кати, як і сьогоднішні слуги барвистого клану, катуючи людей "іменем закону" насправді самі, не соромлячись людського осуду, топтали і закон, і принципи моралі.

    Не хотілося б, щоб ця здавалося б забута вже історія знову повернулася.

    Глас народа-1, Глас народа-2, — "Світогляд"
    Виктор Балога — чрезвычайных дел мастер Президента
    Нардеп Александр Кеменяш: Назначение В.Чепака начальником Закарпатского УВД возможно является результатом договоренностей между Балогой и регионалами
    Закарпатец Балога — системный администратор Президента Ющенка
    Горе-статисти Мукачівської мерії...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноніме, а тобі самому скільки років? Ти хочеш сказати, що раніше не було чого їсти? Ти вважаєш, що колись більше людей з голоду помирали, ніж тепер? Ти жив тоді? Чи може тобі не давали спекуляцією займатися, чи твоїм батькам "купи-продай" обрізали комуняки по самі вуха. От ти і верещиш. А в селах порядок був за коміністів. Це точно. Може не все так як хотілося, але ж були ферми в кожному селі, були лісокомбінати, мебельні фабрики, цегельні заводи..... Школи і дитсадіки точно були, і клуби, де кіно крутили і танці заводили. А тепер щось подібне є в селах? Назви хоч одне з усім комуністичним набором. Та нам тепер після нашої демократії до комуністів як до Китая раком.
    І ще . От ти демократ новоспечений, навіть не подумав, що Еріка, якщо так пише, то там жила. а якщо там жила, то тобі в матері годиться. А ти : "в гатях провіряла..." Собі у гатях провір, тінейджер демократії. Може дашто і знайдеш, кить довго шупатимеш.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Народ добрі знає, ко вны обадвая суть (хыбаль ищи Устича припомнянуть). Єднакі біреші централнуй власти, котра за послїднї пятнадцять рокув довела край до повної марґіналізації на базі аморалізації. котру зачалаи комуністы. Нешнї ґаздове довели до того, ож и тых уже скоро зачнуть споминати позитивно (бо дашто и зробили, на розділ днешнїх устичобалоґарізакув...)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правду маєте, Русначиску! У нас в селі комуністи ферми побудували, школу, дитсадок, клуб, дорогу зробили. На фермах скотина була, шо не встигали обходити...А тепер, останній кусок землі і той заберуть. Аби вже ся вдавили! Ще трохи і народ нову, вже Жовтневу революцію повторит з конфіскацією і націоналізацією всього майна.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Точно комуністи? Ти партбілет у каждого у гатях провіряла? Чи через раз?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Есдеківський брєд

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    коли були комуністи, мали люди що їсти, а як стали демократи, престали люди й страти

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це ти розкажи комусь, хто народився пізніше за 1991 рік, може і повірить...
    Питає бабка сільського агітатора, чому ми ідемо до комунізму, а жерти нічого. Агітатор відповідає: "Тому, що ми йдемо до комунізму семимильними кроками, а бідна скотинка за нами невстигає."

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Посміявся, читаючи цей брєд... Сам жив при комуняках 20 років. Батьки вчителі. Добре памятаю скільки потрібно було простояти в черзі, щоб отримати ту "їду". Сам стояв. Отримували батьки 240 крб. на двох. Бабчина пенсія - 49 крб. Хліб, масло, ковбасу, (стандартний набір) щонайменше 2-3 години стояння в черзі. Для довідки - відпускні першого секретаря райкому партії в ті часи 2000 крб. В селі хліб завозили один раз на день. Черга - 200-250 чоловік. Жили в селі виключно з натурального господарства, як печерні люди. Слід згадати, що в селах до 70-х жили НЕ громадяни СРСР, оскільки паспортів колгоспникам не видавали. Пенсій вони також не мали. Щодо фабрик і прочої дурні... Чомусь за комуняк на лісокомбінаті в Сваляві працювало 5 000 чоловік. Те, що вони випускали купували виключно бідні люди. Чомусь комуністичні вожді рівня села купували югославську стінку, рівня маленького міста - італійську. По блату, за хабарі. В будь якому селі є школа. В нормальному і дитсадок. Кіномережа в райцентрі. І взагалі я у захваті від того, що покидьок і жополиз із 4-ма класами ВПШ не вказує мені що я маю робити і коли. Якщо не лінивий і маш голову на плечах - заробиш і прожиєш, якщо лінивий і дурний - комуніст. Еріка може мати стільки років скільки хоче. Це Internet. Тут віку не має. Ось і я думаю, що ти злюко 15 річна сикуха, лінива і дурна замість того щоб працювати сидиш у розбитого корита і комуністів згадуєш. Іди працюй.
    P.S. sltfkmybq комуністичний порядок зберігся в окремих місцях і сьогодні. В тюрьмах. Там всі однакові, держава вказує що треба робити і коли, їсти дають, строго "аднін батон в адні рукі", кіно показують, дитсадок і школа при тюрьмі є.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    та коли ви вже нарешті будете вище того всього? є в нас одна велика хиба то жаба (не дурак сказав що то велика тварина) працюйте ростіть вчіться заробляйте купуйте.......і ви будете мати а сидіти і строчити образливі коменти то всі можуть. не має той хто нічого неробить

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прочитала м за двох хлопцю у яких ым в гатьох провыряла. Та щи што вам впомым же хотыла бым у лысого Рати поникати в будіговах. Пак кажуть што лысі - вни май злоєбучі, легко сись хлоп би й навюв порядок в нашуй русинськуй землі, як з жонамі знає порядок чинити. Юла його секретутка файно поціцяла, та й файно сі жиє. мала малинький пысок - тіпирькі мало юй лысий роздер, што то є любованя - не треба ниякої пластичної операції!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В есдеків гроші з*явилися на виливання бруду? Мабуть, Балога не дотис їх. Шкода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога пиарится. Єсдеки тоже. Но все они одного поля ягоды. Боюсь, что следующим после Ризака будем жалеть и оплакивать Балогу. Кто высоко взлетает, тому и побольше говна потом достается...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЧИЛЯДЬ! КОСЬ ЦЫ ЗНАЄ ЛЫСОГО МОБІЛКУ?ВТАК БИ М СЯ З НИМ ПЕРЕВЕРНУЛА. ПАК ШТО ЮЛА БЕДЬКА ГОДНА А Я ШТО - НЕ ЖОНА? ЦИ В НИЇ НЕ ТАКА ГИ В МЕНЕ?ВУН МАЙЖЕ МАЗАХІСТА - РАЗ ГО ВКУСИЛА ЗА ТОТО ТАЙ ЗАПАВ НА НЮ???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...Боюсь, что следующим после Ризака будем жалеть и оплакивать Балогу..." Исходя из того, кто из противоборствующих закарпатских политиков сколько ошибок делает, первым оплакивать (политически), судя по всему, будем Рату. Слишком уж неприкрыто зажрался мужик. Да и Балога, на которого он попёр, это вам не Устич, не Ризак... Балоге, конечно, есть откуда падать. Но те, которые взобрались на Печерские холмы, падая, редко расшибаются до политической смерти. Они всегда остаются, так сказать, в обойме.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Низнаю што ы уповысти на исе

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Низнаю што ы уповысти на исе

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И я низнаю

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Naj vam das` Boh ro`zum!

    Bidni L`udy!

    U vas zabraly ne lem to ,s`o majete,
    ale i to ,s`o budete maty!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    озверином вас озверином по чайнику, глупые коментаторы

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Злюка виповзла. Скільки раз просити ЗАКРИЙТЕ міські каналізаційні люки!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чем больше украдет Балога тем меньше достанется другим олигархам. Молодец Балога, так держать. Воровать, воровать, еще раз воровать. Руководить - значит красть - єто сказал еще Альберт Камю