ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород відмовився приймати престижний тенісний турнір, переможцями якого стали одразу дві юні представниці Закарпаття

    30 июня 2024 воскресенье
    28 переглядів

    П’яте коло Українського тенісного туру, яке відбулося в м.Рівному з 12 по 19 серпня, нарешті принесло юним тенісисткам з Тячева Вікторії Бонь та Біанці Велеган таку очікувану перемогу. Відразу дві наші "зірочки" опинилися на найвищому щаблі п’єдесталу.

    Вікторія не залишила жодних шансів у фіналі 14-річних дівчат своїй суперниці з Києва, основній конкурентці на місце в збірній України Лідії Дащенко 61,62. А потім свою старшу подругу підтримала і 12-річна Біанка Велеган, яка в фіналі дівчаток до 12 років перемогла А.Клімову з Дніпропетровська з рахунком 63, 62. Це - без перебільшення – фантастичний успіх юних вихованок відділення тенісу Тячівської ДЮСШ.

    Нагадаємо, що в попередньому турі, який теж відбувся на кортах гостинного рівненського клубу «Софія - Стар» з 6 по 12 серпня, наші дівчата посіли два других місця.

    Доречі, цей тур мав приймати Ужгород, та з невідомих причин керівництво клубу «Іппон» в останній момент, фактично за декілька днів до початку змагань, відмовилося приймати цей надпрестижний турнір.

    Прикро, адже за право проведення Українського тенісного туру боролися і борються такі тенісні гранди, як Донецьк, Іллічівськ, Одеса. Тож і довелося «відбиватися» авторові цих рядків від критики представників федерації тенісу України, тренерів та батьків учасників, пояснюючи що від маленького Тячева до «великого» Ужгорода - цілих 140 кілометрів.



    В.ПАВЛИШИНЕЦЬ, старший тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ, "Закарпаття online"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору