ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Двох контрабандистів — працівників залізничної станції "Ужгород" — звільнено з роботи

    03 июля 2024 среда
    55 переглядів

    Уночі з 26 на 27 серпня на станції Матєвці (Словаччина) залізнична міліція затримала за перевезення контрабанди цигарок приймальника поїздів станції "Ужгород", Г.М. та оглядача вагонів станції "Ужгород" У.С. Учора ж обох працівників «Львівської залізниці» вже звільнено з роботи.

    26 серпня 2007 року о 22.25 працівники патрульного відділення залізничної міліції станції Матєвці на обочині колії, поблизу будівлі станції очистки стічних вод, помітили двох підозрілих осіб, котрі спільно ховали в кущах сумки із контрабандними цигарками. На обочині колії було виявлено 6 сумок з блоками цигарок. На даний час обоє затриманих перебувають у тюрмі міста Кошице (Словаччина).

    «Львівська залізниця» неодноразово звертала увагу своїх працівників на те, що спроби перевезення контрабанди можуть мати непоправні наслідки, проте, на жаль, такі попередження залізничники не завжди беруть до уваги. За подібні порушення закону залізниця і надалі без вагань звільнятиме із роботи. Тим паче, що такі прикрі випадки не тільки додають клопоту із правоохоронними органами сусідніх держав, але й завдають суттєвого удару по іміджу «Львівської залізниці» та «Укрзалізниці», повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору