ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЗАПАЛИ СВІЧКУ!

    30 июня 2024 воскресенье
    57 переглядів

    Україна, весь світ у ці дні схиляють голови перед жертвами страшного Голодомору 1932-1933 років. 75 років тому мільйони невинних синів і доньок України були винищені тоталітарним комуністичним режимом.

    Україна пам’ятає — світ визнає!

    24 листопада у Києві, по всій Україні, у різних куточках світу будуть запалені поминальні свічки.

    Вранці цього суботнього дня з 8.00 год. представники різних конфесій, в тому числі в нашій області, молитимуться за безневинно убієнних.

    На пл. Театральній в Ужгороді о 15.30 год. розпочнеться мітинг-реквієм за жертвами Голодомору.

    О 16 годині жертв Голодомору вшануємо хвилиною мовчання, а в містах, селищах, селах — найвіддаленіших оселях закарпатців засвітяться поминальні свічки.

    Скорботні заходи пройдуть у цей день в усіх районах та населених пунктах Закарпаття.

    Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації
    Завтра в Ужгороді журналістам розкажуть про заходи у зв’язку з 75-ю річницею Голодомору 1932-1933 років
    В Ужгороді розшукують людей, які пережили голодомор 1932-1933 років
    В Ужгороді відкрилася виставка архівних матеріалів про Голодомор в Україні 1932-1933 років
    Управлінням СБУ в Закарпатській області розпочато поглиблений пошук у фондах архіву документальних свідчень про політичні репресії радянських часів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Винна не комунiстична iдеологiя i не комунiстична система ( яка навiть i не була побудована) а деякi "дiячi" цiеi напiвсистеми (наприклад славний син дружнього нам грузинського народу). Ми ж не називаемо тоталiтарним геноцидотворчим режимом Християнську церкву. Хоча ii активна участь у знищеннi цiлих народностей всiм вiдома.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Придурку. Саме комуністична. В картавого імпотента, помішаного на рострілах дітей, в його 52 томах шизофренії можеш легко найти купу матеріалу про те, що монополія на хліб є основою савьєцкай власті. Є відомий вислів цього пса: "саціалізьм єсть кантроль". Йовжа-бачі, як один із вірних лєнінцев класиків марксизму, прекрасно усвоїв цей урок. Як візьмеш комуністичні країни то зразу знайдеш голодних. Північна Корея (тепер), Камбоджа, Лаос, Вєтнам, Албанія, Китай (теперішній, без східних промислових районів).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Візьми аноніме вільну й незалежну Україну! Як думаєш, скільки у ній голодних? А тепер кількість її громадян поділи на кількість цих самих голодних.... Переконана що індекс буде зашкалювати не в кращий бік у порівнянні з СРСР. І ще, чи не потрібен зараз контроль за всім і за всіма ? Я знаю з розповідей родичів, що таке голодомор, яке це жахіття. Але дуже хочу вірити, що через енну кількість років наші внуки теж запалять свічку пам"яті за українцями знищеними нинішніми "демократами"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    аноніму йде про інше - ідея,ідея,і ще раз ідея!голодомор то так - а би був повід по випендрюватися.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наталці. Нічого тут спекулювати та підмінювати поняття. Голодуєш в Україні - маєш можливість працювати - то працюй, або тут, або за кордоном. От в Расєї ВВП в два раза піднімається - рай! Для Сибіру робочих рук не вистачає - скоро все китайці до рук приберуть, чому не їдеш? В 30 роки їхати було нікуди. Взагалі нікуди ні в сусідній район чи область ні за кордон. ВЗАГАЛІ нікуди. Тобто не було АЛЬТЕРНАТИВИ смерті.