ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

10 державних програм, якими передбачено надання пільг для ліквідаторів-чорнобильців, діють на Закарпатті

    30 июня 2024 воскресенье
    44 переглядів

    У п’ятницю, 14 грудня, на Закарпатті вшановували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. В Україні цей День офіційно відзначають вже вдруге і присвячений він закінченню будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

    З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Ужгороді відбулося покладання квітів до пам’ятника закарпатським ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, в якому взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Михайло Попович та заступник голови облради Михайло Мартин.

    Виступаючи на урочистому зібранні, Михайло Попович подякував усім ліквідаторам аварії за самовідданість та висловив сподівання, що держава звертатиме більше уваги на вирішення їх соціальних проблем, зазначивши зокрема, що зараз в області реалізовується 10 державних програм, якими передбачено надання постраждалим громадянам близько 20 видів пільг та послуг. Він також вручив ліквідаторам грамоти та подяки від облдержадміністрації та обласної ради, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    З початку року на Закарпатті оздоровлено понад 300 дітей учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
    Закарпатця Василя Дурдинця обрано головою Всеукраїнської Асоціації "Чорнобиль"
    Дитину кохання в Чорнобильській зоні забрали ще ненародженою...
    Закарпаття: Розіп’яті вічною дорогою Чорнобиля...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору