ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Люди просять владу Ужгорода захистити їх від депутата

    25 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Як повідомив Віктор Щадей, конфлікт розгорівся через землю, яка належить Пацкану

    За часів Погорелова Валерій Пацкан отримав землю в районі об’їзної дороги, біля кар’єру. Потім він об’єднав кілька ділянок в одну, площею 8000 м.кв. Однак виявилось, що між його ділянкою і трасою розташовані ще кілька десятків ділянок землі. І Пацкан не знайшов нічого кращого, як відібрати в людей їхню землю. В квітні місяці він направляє в прокуратуру депутатське звернення, де вимагає скасувати акти на землю.

    Прокуратура на вимогу нардепа подає в суд – і сьогодні 500 сімей ужгородців з цього мікрорайону можуть втратити свою землю. І все для того, щоб розчистити територію між ділянкою Пацкана і об’їзною, піднявши її комерційну привабливість.

    Міська рада представляє в суді інтереси жителів міста, однак самостійно протистояти народному депутатові мерія не в змозі. Тому люди звертаються до представників ЗМІ та політичних сил з проханням захистити їх від дій Пацкана, а також перевірити, наскільки законним є використання депутатом свого службового становища для вирішення своїх особистих майнових питань.

    Навряд до повноважень голови комітету з прав людини Верховної Ради Валерія Пацкана входить скасовування права власності на землю ужгородців, єдина вина яких в тому, що їхній сусід по землі народний депутат.

    - Не оприлюднював цю інформацію перед виборами, щоб не мішати сюди політику. Але є проблема - Пацкан має 8000 м.кв. землі, і хоче скасувати право власності на землю своїх сусідів - в результаті 500 сімей можуть залишитись без свого майна.
    Народний депутат Пацкан для цього направив офіційне депутатське звернення в прокуратуру, яка одразу пішла в суд. Мерія повинна (і буде!) захищати інтереси жителів міста - одна через це ми вступаємо в конфлікт з народним депутатом з правлячої партії, який має багато важелів впливу на різні органи та ЗМІ. Ось така дилема... А все тому, що він хоче розчистити для автосалону територію між своєю ділянкою і трасою - щоб земля коштувала більше. Такий ось депутатський бізнес, - прокоментував Віктор Щадей.

    На фото: внизу - обїзна дорога, зверху справа - карєр, по центру - ділянка депутата Пацкана, навколо - ділянки 500 мешнкаців міста, які на вимогу депутата прокуратура намагається скасувати в суді.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору