ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Знайдену в сина марихуану закарпатка віднесла правоохоронцям (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    34 переглядів
    Мукачівка принесла до міліції наркотики, які знайшла в сина.

    30 грамів марихуани, розфасовані у 13 паперових пакетів, та пристрої для куріння 45-річна жінка принесла дільничному інспектору міліції. Мати знайшла всі ці речі у кімнаті свого 16-річного сина, повідомили в Мукачівському міськвідділі міліції.

    Мукачівка розповіла, що її неповнолітній син останнім часом дивно себе поводить. Скоріш за все, вживає наркотики. На зауваження матері не реагує. Деколи стає агресивний і збуджений, а часом замкнутий. Окрім того, хлопець ніде не навчається і не працює. Впоратись з його вихованням ні мати, ні батько не можуть.

    Коли жінка вдома знайшла згорток із зеленою речовиною та різними пристроями для її викурювання, то відразу вирішила звернутись до правоохоронців.

    Як пояснив правоохоронцям сам неповнолітній, він виявив у полі неподалік селища Кольчино Мукачівсього району кущ коноплі. Листя марихуани зібрав, висушив та розфасував у пакети для власного вживання. Адже разом з товаришами вони вже тривалий час вживають наркотичну речовину.

    За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Триває досудове розслідування.

    Мукачівський МВ УМВС
    0_k__3532-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору