ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Колишній зек зазіхнув на фермерське добро!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Мукачівський дільничний разом із громадським помічником затримали грабіжника.

    38-річний житель с.Великі Лучки Мукачівського району торік повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. І от знову скоїв аналогічний злочин.

    До дільничного інспектора мукачівської міліції Михайла Зіденика звернувся директор фермерського господарства з села Великі Лучки Мукачівського району. Фермер поскаржився, що його колишній працівник відкрито викрав із поля в селі робочий інвентар та електрообладнання фермерського господарства вартістю близько 2000 гривень.
    Михайло Зіденик разом із головою місцевого громадського формування Іваном Зозулею негайно виїхали на місце події. На полі вони побачили злодія. Той став втікати, але його наздогнали. Крадене добро знайшли неподалік у канаві.
    Злочинцем виявився добре знайомий міліції 38-річний житель Лучок. Він уже мав проблеми з законом, «відсидівши» свого часу 12 років у тюрмі. Торік звільнився з місць позбавлення волі, влаштувався на роботу до місцевого фермера. Та працював неохоче, часто приходив на роботу п”яний. А тепер ще й зазіхнув на чуже добро.
    За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу міліції розпочав розслідування за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж).
    Інформація Мукачівського МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору