ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті діє підприємство по виробництву сонячних колекторів

    27 квітня 2024 субота
    92 переглядів
    ООО "СОЛР УА", Мукачево

    Ідея заснування підприємства по виробництву сонячних колекторів виникла весною 2015 року. Після того, як стало зрозуміло, що питання ціни на енергоносії не буде вирішуватися на користь споживачів, було прийнято рішення налагодити перше в Україні індустріальне виробництво плоских сонячних коллекторів для гарячого водопостачання та опалення.

    Після кількох сеансів брейн-стормінгу вже сформувався концепт конструкції сонячного колектору і зявилися перші креслення в 3Д форматі. Після чого була проведена колосальна робота по пошуку виробника алюмінієвого профілю для корпусу, виробника камяної вати для утеплюючого шару, гартованого скла та основного елементу сонячного колектору - абсорберу з селективним покриттям. Таким чином вже в жовтні 2015 року були готові перші взірці сонячних колекторів SOLR UA.
    Підприємство SOLR UA має наразі у виробничій лінійці 8 моделей сонячних колекторів з корисною площею абсорбції від 1,93 кв.м до 2,25 кв.м. з потужністю. Для прикладу один колектор площею 1,93 кв.м. виробляє у регіоні Закарпаття кількість енергії, яка дорівнює 1940 кВт в рік. В інших регіонах України цей показник сягає 2150 кВт в рік.
    Потенціал сонячної енергії в Україні ще дуже слабо реалізований, але компанія SOLR UA робить своєю метою розвинути його, а головне приймає активну участь у розвитку національної галузі альтернативної енергетики, тому що компанія SOLR UA має на меті довести рівень складових елементів українського виробництва до 80%, що в свою чергу допомагає розвивати місцеві фірми і створює додаткові робочі місця, а також безпрецидентну конкуренцію компаніям з Польші та Китаю.
    Якість, надійність та ефективність колекторів підприємства SOLR UA є доведеною і може легко конкурувати з іноземними аналогами. Також існує ідея залучення у процес виробництва сонячних колекторів людей з фізичними вадами. Ця соціальна програма буде направлена на допомогу людям з фізичними вадами реалізувати свій потенціал, а також інтегруватися у активне суспільне життя та відчути його смак.
    Сподіваюся, що успіх не змусить себе довго чекати, а патріотизм українців підтримає національного виробника.

    ООО "СОЛР УА"
    ул. Волошина, 21, Мукачево, 89600, Украина
    www.solrua.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору