ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська патрульна поліція відзвітувала за місяць своєї роботи

    26 квітня 2024 п'ятниця
    35 переглядів
    Як спрацювала патрульна поліція Закарпаття за перший місяць своєї роботи?

    Сьогодні в Ужгороді відбулася звітна прес-конференція Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві за підсумками першого місяця роботи.

    За словами начальника Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачевому Юрія Марценишина, за звітний період до кол-центру за номером “102” надійшов 5921 виклик.
    На переконання посадовця, статистика свідчить, що рівень довіри громадян до патрульної поліції за минулий місяць зріс. Якщо за перший тиждень роботи патрульні отримали 1463 виклик, то за останній тиждень кількість викликів зросла на 15% і сягнула цифри 1900. Зменшився й час реагування патрулів — з 8 до 6 хвилин.
    Водночас Ю.Марценишин зазначив, що насторожує статистика щодо непокори громадян законним вимога патрульних поліцейських. З 52 порушень у сфері охорони громадського порядку, 30 (58%) — це саме невиконання законних вимог поліцейських. На його переконання, це досить високий показник, за часів його роботи у м. Київ він був набагато нижчим, інформує УНН.
    На запитання журналістащодо співвідношення робочого навантаження та заробітної плати закарпатських патрульних поліцейських, Юрій Марценишин підкреслив, що середня зарплата патрульного поліцейського стартує від 8 тисяч гривень. Режим же роботи залишається досить напруженим — 12-годинна денна зміна з перервою для відпочинку протягом доби та 12-годинна нічна зміна, після якої патрульні відпочивають дві доби. Керівник патрульних поліцейських також додав, що з часу першого патрулювання жоден із співробітників не був звільнений.
    Наразі на Закарпатті створено ініціативну групу з числа активних громадян, яка буде опікуватися питанням створення громадської ради патрульної поліції. Ця структура дозволить налагодити тісний діалог з громадськістю та сприятиме покращенню загальних показників роботи патрульних.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Першого вчора сь ме вже єдного приземлили,сидит в СІЗО,вам підорам вшитким скоро звіздиць,а коли Яц з Аваковим утікнут, вто максимум два місяці,будеме вас пиздити де будеме видіти