ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Розгляд апеляції у справі поліцейського С.Олійника призначено на 25 лютого

    26 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів
    Сергія Олійника звинувачують у вбивстві 17-річного пасажира автомобіля BMW

    Апеляція на вирок Печерського районного суду міста Києва щодо взяття під варту патрульного поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві 17-річного пасажира BMW, призначено на 25 лютого. Про це УНН повідомили у Апеляційному судді міста Києва.

    “Апеляцію у справі Олійника призначено на 25 лютого”, — йдеться у повідомленні.
    Як повідомляв УНН, у ніч на 7 лютого під час переслідування автомобіля BMW, в якому перебували чотири підлітки, патрульна поліція відкрила вогонь. У результаті обстрілів, пасажир BMW, якому було 17 років, загинув від кульового поранення у серце.
    Прокуратура міста Києва розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ст.365 (перевищення службових повноважень) та ст.115 (умисне вбивство) КК України.
    Нагадаємо, прокуратура звинувачує Сергія Олійника у вбивстві 17-річного пасажира автомобіля BMW Михайла Медведєва.
    С.Олійник під час засідання суду заявив, що якби можна було повернути час назад, він все одно стріляв би. 18 лютого суд його заарештував на 60 днів. Адвокати поліцейського Сергія Олійника заявили, що будуть оскаржувати це рішення.


    Як повідомлялось раніше “Суддя Шапочко обрала для Сергія Олійника запобіжний захід у вигляді арешту на строк два місяці без права внесення застави. Адвокати Сергія Олійника подаватимуть апеляцію на це необгрунтоване і несправедливе рішення суду”, — зазначив А.Геращенко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору